Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Nah megjött az új 4k max gen.2.
De sajnos nálam nincs ott a gyerek kapcsoló az új felhasználó létrehozásánál, mint az általad linkelt képen.
Azt gondoltam, hogy a felhasználói fiókom, vagy előfizetésem miatt. Ezért létrehoztam egy teljesen új amazon fiókot de azzal sincs ilyen lehetőség.
Megnéznéd, hogy nálad mi a firmware verziója és megnéznéd, hogy még mindig van-e a kid kapcsoló?@gyűrű nálad van ilyen kid kapcsoló ha új profilt hozol létre??
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
Ez nekem is van. Ez a Prime Video alkalmazáshoz tartozik. Ott be is tudok jelentkezni vele és gyerek tartson is le. De sajnos maga a készülékhez nem tudok gyerek fiókot adni.
Még egy dolog kérdéses, hogy ha ezen az oldalon [link] kiválasztod a 4k max gen2-det, akkor ha átkattintasz a preferences fülre akkor a Country/Region Settings-nél mi van beállítva?
-
tsilver
aktív tag
gyürű, valahol régen leírtad, hogy a "régi" 4Kmax-on hogyan kellene a kodi data mappát is áthelyezni az usb-re meg a felesleges dolgokat kivenni, de nem találom sehol. Ha nem nehézség és megvan vhol akkor linkelnéd?
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
gyűrű
Topikgazda
válasz tsilver #7712 üzenetére
Úgyanúgy kell mint itt...
Csak az xbmc_env_properties fájlban nem a belső mappát kell megadni célnak . Itt is le van írva.Az userdata thumbnails mappa tartalma törölhető, azt majd úgyis újra létrehozza a kodi, illetve az addon mappában a packages mappa tartalmát lehet törölni.
[ Szerkesztve ]
-
dheadz
csendes tag
Sziasztok,
Beszereztünk egy Fire Stick 4k-t a családba, hogy ne kelljen a laptopról szenvedni a Netflix lejátszással . Családi megosztást használnak, ugyanabban a kerületben (2 háztartás - az egyik alapból a TV-s appot használja, a másik régebben laptopon, most már Fire Stick-en). Nagyjából egy hónapja a Fire Stick és a Netflix elkezdte az 'összeveszést', állandóan megerősítést kérnek mindkét bejelentkezésnél. Ha laptopról jelentkezik be a Netflixbe, akkor minden simán megy.
Valaki találkozott már ezzel? Esetleg létezik valami áthidaló megoldás ? -
g.gergo
senior tag
Üdv! Hordozható eszközöknél nem nézi a netflix, h abban a háztartásban, azaz ip cím alatt fut-e az eszköz. Ezért nincs probléma. Más eszköznél (pl. Firestick) már igen. Egyrészt nézi az eszközazonosítót, és az ip-t. És még ki tudja mit. Több megoldás is van.
1. Vendégfiók havi 1e Ft-ért.
2. Havonta egyszer (ilyen időközönként kell legalább abban a háztartásban futnia az eszköznek, ahova tartozik az előfizetés) elviszed az eszközt az előfizető háztartásába, és azon a hálózaton futtatod kicsit.
3. Összehozod a két háztartást egy privát vpn szerverrel. Pl legegyszerűbb a tailscale. További infó pm-ben ha érdekel, m nem idevaló a téma.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz g.gergo #7719 üzenetére
Nálunk eddig három havonta kérte az azonosítást az elmúlt két alkalomkor, így legközelebb december elején kellene kérnie. Még ha nem is nagy macera átmenni a másik helyre, azért én is gondolkozom a 3-ik ponton. Bár azt még mindig nem tudom hogy mi alapján döntötte el, melyik a fő háztartás.
HR24.hu
-
tsilver
aktív tag
hol meg milyen néven kellene megtalálnom a külső USB-t, nem találok sehol sda1-et?
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
gyűrű
Topikgazda
válasz tsilver #7712 üzenetére
Találtam egy régebbi kiegészítőt, picit kipofoztam.
Ezzel automatikusan és manuálísan is lehet törölni az ideiglenes addon.zip-ket
és a gyorsítótárazott képeket a kodiból...UI. ha nagyon fogja a rendszert, akkor engedélyezni kell a kiegészítőt, utána manuális tisztítás, majd letiltani..
[ Szerkesztve ]
-
csenzi2
tag
Fire TV 4K Max gen.1, Kodi 21. Béta, Nincs Atmos hang, csak multi ch. PCM. Mit csinálok rosszúl? Streaming és Fire Tv teszt esetén van Atmos hang.
[ Szerkesztve ]
-
tomtom9
tag
Sziasztok!
Adott egy jbl bar 9.1 atmos hangprojektor. A kerdesem az lenne ha osszekotom vele akkor a netflix es tarsait tudom hallgatni atmos ba? Koszi
-
skippper
senior tag
Erre valakinek ötlete esetleg?
-
Mano66
senior tag
Sajnos a táp csere ideiglenesen oldotta meg a hibát. Folyamatosan előjön. Megcseréltem a másik tv-n levővel, mert az csak 1080p-s. Ott nem jön elő a hiba, csak 2160p tartalmaknál. Mint ha túl melegedne. A rossz stick-en 10.09.-én járt le a garancia.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Swenk
aktív tag
Szia! Tényleg a 2. gen már tudja a DTSHD MA-t és az alkalmazások között van az HBO Max?
Hol tudom megvásárolni, Te honnan rendelted?Nekem van egy MAX-om, de ezen nincs HBO MAX, ha meg rátenném a fórumon 2022-ben ajánlott HBO alkalmazást, akkor frissítést kínál fel, de ez nem lehetséges sajnos.
Azt gondoltam, hogy ha nem nagyon drága- az árát sem tudom még- veszek egyet, egy 2 gen maxot, amivel nem kell küzdeni.
Köszönöm, ha kiokosítasz a témában. -
gyűrű
Topikgazda
Az Hbomax külső telepítésel fog menni egész addig, míg az az európai területeken le nem cserélik maxra ami nem tudni mikor lesz.
Frissíteni addig amazon storebol nem szabad.A 2.gen 4k max támogat minden HD hangot kodival, így a dts-hd /dts-x et, és a dolby truehd / truehd atmost is.
Rendelni ahogy eddig is, az amazon.de-ről érdemes, a mailboxde.de szállítással.
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
Próbált már valaki custom launcher-t rakni az új Firestick 4k max gen2-re?
-
tl-x
őstag
Sziasztok! Mától Fire Tv lite tulajdonos vagyok. Feltettem rá mindent Plex, Disney+, Netflix szépen megy. Találtam hozza SkyShowtime-ot is. Működő HBO Max-ot viszont nem. Tudnátok linkelni egy jó apk-t?
-
lm83
őstag
SkyShowtime: Movies & Series (Android TV) 1.9.96
Én ezt használom. De van már a listában újabb verzió is. -
csenzi2
tag
Fire TV 4K és 4K max -nak Kodi alatt tudnia kell Atmos hangot kiadni? Van két Atmos képes TV és két Atmos képes erősítő, próbáltam már Stick-TV-AVR , Stick-AVR-TV mindkét eszközzel, de Kodi alatt nem tudok Atmos hangot kicsiholni. ( Straming és teszt alatt van Atmos hang ) Próbáltam már stick teljes reset, nulláról telepÍt, Nexus, Omega alfa béta de semmi eredmény. A Kodi alatt a hangtovábbítás, AC3, E-AC3 be van kapcsolva. Segítsen valaki! Köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Edifier S360DB - Tökéletes - Hibátlan - Karcmentes
- Black Friday: Klipsch The Fives Fekete
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest