Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-06 17:04:36

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8051) gyűrű válasza Danecay (#8050) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Használd a kodi addont a skyshowtimehoz, az vált is frekvenciát meg tuti jó lesz.
Az android app nálam a 4k tvken nagyít, frekit amúgy se vált, ezért kuka.
De lehet hogy nálad jó lesz.
Trükközni semmivel sem kell, ha az összefoglalót elolvastad mielőtt megvetted, nem ért meglepetés.
Elég részletesen le van írva minden. Ha meg egy app telepítés külső forrásból problémát okoz a leírt kb. 3 féle módon, akkor nem neked való a firestick.

[ Szerkesztve ]

(#8052) csibe1 válasza Danecay (#8050) üzenetére


csibe1
addikt

Nálam nincs semmi gond a SkyShowtime appal, megy gond nélkül.
Annyi, hogy kézzel kell frissíteni pár havonta.
Gondolom majd ha kinövik magukat, akkor talán lesz natív app a stickre.
A refresh rate-vel én nem foglalkoztam.

Ma vissza is utalták a hiányzó cuccok nagy részének az árát az amazonról, még 2 tétel ára hiányzik. Tegnapelőtt 10 napos átfutást írtak, ezt gyorsan megoldották.

[ Szerkesztve ]

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#8053) Danecay válasza gyűrű (#8051) üzenetére


Danecay
őstag

Köszi a választ, de részben nem értem.

Őszinte leszek, mielőtt megvettem, nem olvastam az összefoglalót, mert az Amlogic S905, S912 processzoros készülékek topokban ez volt az egyik többször is ajánlott kütyü még teljes áron is, nemhogy közel féláron, így nem is sokat gondolkodtam rajta. Az óta viszont már átfutottam, hiszen onnan is idéztem azt a SkyShowtime-al kapcsolatosan, hogy "az androidos app nem jól működik a sticken"
Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ez mit takar pontosan, mert ugye nem az van írva, hogy egyáltalán nem működik, és még azt is tök egyedül olvastam, hiszen pár kommenttel fentebb volt róla szó, hogy ilyen probléma lehet a Refresh rate, ami alatt ha jól értem, akkor a kadencia helyes lejátszást kell érteni, de nyugodtan javíts ki ha rosszul gondolom. Erre pl. sokan nem nagyon érzékenyek, vagy észre sem veszik, mint ahogy szerintem én sem, ezért nálam ez nem is biztos, hogy problémát jelent és sokaknál sem, úgy hogy feltételeztem, hogy van más, nagyobb probléma is. Mondjuk írtad a nagyítást is ami szintén zavaró lehet, főleg ha a két említett dolog egyszerre van jelen.
Írtam ugye azt is, hogy bíztam abban, hogy nem kell majd trükközni, ami alatt a KODI plugin-ozgatására gondoltam, mert azt meg tudtam oldani a 6-7 éves kínai TV BOX-ommal is LibreELEC alatt is. Nem tudom, nekem valamiért szimpatikusabb az, hogy ha valaminek van saját alkalmazása, amit elindítok és működik, persze ha nem akkor kompromisszumokat kell kötni és megoldani máskép, és amennyiben mint ahogy írtam megoldottam a kínai BOX-al,, minden bizonnyal ezzel is meg fogom tudni oldani, ezért éreztem némileg csípősnek az utolsó mondatodat, miszerint
"Ha meg egy app telepítés külső forrásból problémát okoz a leírt kb. 3 féle módon, akkor nem neked való a firestick."
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek majd kérdéseim, de ezt egy kicsit túlzónak éreztem.
Egyébként további aggodalmamra ad okot az amit a Yettel TV alkalmazással kapcsolatban olvastam ebben a hozzászólásban #7402 d1d1amire nem tudom, hogy van e már gyógyír, itt is a KODI kiegészítőt leszámítva, mert úgy a kínai BOX-on is megy. Nem igazán örülnék neki, mert a három db-ból, 2db Firestick-et, pont a Yettel TV miatt vettem, és erről nincs szó az összefoglalóban.
Na de ez hamarosan kiderül, mert most reggel érkeztek meg a stick-ek, még itt vannak kibontatlanul :)

(#8054) Csabi1984 válasza Danecay (#8053) üzenetére


Csabi1984
addikt

Szia én csak erre reagálnék.

"Nem igazán örülnék neki, mert a három db-ból, 2db Firestick-et, pont a Yettel TV miatt vettem, és erről nincs szó az összefoglalóban"

Ne haragudj de nem róható fel senkinek az ha valami nincs a leírásba! Miért kellene?
NEM IS KÖTELEZŐ. Az összefoglaló egy emberi megírt tapasztalata amit a idejéből áldozott de semmiképp nem használati, kezelési útmutató.

Ha valaki érdeklődik egy alkalmazás után, hogy működik-e vele meg kell kérdezni :)
Ha meg nem kapsz választ akkor google, vagy gyártó vagy próba szerencse.

Ha elmész egy műszaki áruházba és megnézel egy TV-t nem azt fogod olvasni mit nem tud hanem, hogy mi a képessége.

[ Szerkesztve ]

(#8055) Danecay válasza Csabi1984 (#8054) üzenetére


Danecay
őstag

Szia!

Nem felrovásnak szántam, csak megemlítettem, persze felfogható annak is, amennyiben ezzel a "ha az összefoglalót elolvastad mielőtt megvetted, nem ért meglepetés." mondatra akartam volna reagálni, de nem ez volt a cél, viszont ha így van akkor lehet érdemes lenne beletenni, mert én hetekig nézegettem a különböző TV BOX-okat, fórumoztam, hogy mégis mit kellene venni, nyilván nem túl drágán, azt is leírtam milyen célra, igaz nem ebben a topikban, lévén akkor még a létezéséről tudtam, és mindig ide kanyarodtunk vissza mint jó alternatíva, és mint írtam, a közel fél áras novemberi akció és a gyártó, a márka, így végleg meggyőzött. Azt korábban is olvastam, hogy vannak alkalmazások amik nincsenek fent az Amazon Store-ban, viszont ezeket manuálisan lehet telepíteni, és aki nem retten el ilyesmitől az OK-s lesz, arról viszont kevésbé olvastam, hogy lehetnek olyan streaming és TV szolgáltatók, amiknek az APP-ja így sem működik. A Yettel TV applikáció 6-os Androidtól felfelé működik ha jól tudom, és az, hogy most az az Amazon Store-ból, vagy más alternatív úton kell feltelepíteni, nem igazán érdekelt, vagy zavart, sőt, láttam rá esélyt, hogy ez eleve így lesz, de mivel a hardver és a szoftver bőven megfelel a követelményeknek, nem gondoltam, hogy baj lehet vele. Hozzáteszem, még nem próbáltam, éppen most barátkozom a kütyüvel, és ezt követően akarom majd telepíteni.

"Ha valaki érdeklődik egy alkalmazás után, hogy működik-e vele meg kell kérdezni :)
Ha meg nem kapsz választ akkor google, vagy gyártó vagy próba szerencse.
Ha elmész egy műszaki áruházba és megnézel egy TV-t nem azt fogod olvasni mit nem tud hanem, hogy mi a képessége."

Ez sem életbiztosítás, éppen ezzel kínlódok most, és várom a Yettel-től a megfejtést, ugyanis én egy támogatott Samsung TV-vel használnám az alkalmazást, amit simán le is tudok tölteni a Samsung Store-ból, telepíteni tudok, elindítani, és ha mázlim van még működik is, egészen 1-2 csatornaváltásig, utána feketeség és némaság, és "megöli" a többi, egyébként hibátlanul működő Netflix, HBO MAX, SkyShowtime, Amazon Prime, Plex, Youtube, Sweet TV, Disney+t is, és ilyenkor marad a TV 230V-os aljzatból való kihúzása, majd visszadugása. Már felvettem a kapcsolatot a Samsung szervízzel, távolról rácsatlakoztak a TV-re, frissítettek, optimalizáltak, alaphelyzetbe állítottak, de nem lett jóbb és ők mondták, hogy vegyem fel a kapcsolatot a Yettel-el, mert az alkalmazást ők fejlesztik. Ez is megtörtént. Éppen tegnap kaptam e-mailt tőlük, hogy még mindig vizsgálják a problémámat és persze, hogy a türelmemet kérik. Persze kaptunk a szolgáltatáshoz egy ZTE Androidos BOX-ot, amin hibátlanul fut a Yettel TV alkalmazás, de több szobában szeretnénk használni. Elvileg lehetne további BOX-okat bérelni, de amikor próbáltunk, akkor épp hiány volt belőle, ezért döntöttem valamilyen jobb Androidos kütyü, esetünkben a Fire TV Stick vásárlása mellett.

Na jó, nem akarom itt szítani a kedélyeket, nem azért vagyok itt, csak egy kicsit derogált gyűrű egyik olyan mondata, amiről szó sem volt, hogy problémát okozna vagy jelentene :)

BÉKE! :R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#8056) Csabi1984 válasza Danecay (#8055) üzenetére


Csabi1984
addikt

Teljesen megértelek és tényleg dühítőek az ilyen problémák.
Ott van például a Vodafone TV applikáció. Tabletre, Okostelefonra megy de pl Android TV-n nem megy hiába raknám rá az apk-t, hiába android. Attól, hogy valamin android rendszer fut nem biztos, hogy működni fog egy apk.

(#8057) gyűrű válasza Danecay (#8055) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Az összefoglaló olyan részletes amilyen csak lehet .
Oda a saját, vagy mások által is kipróbált appok, módszerek kerülnek fel.
Ami populáris minden fennt van.
Fogalmam sincs mi az a yettel tv, sose próbáltam így nincs benne .
Majd ha valaki kipróbálja és működik, és lesz rá igény akkor belekerül.

(#8058) tsilver


tsilver
aktív tag

az uj stick nekem nem játssza le a DTS-HD.7.1-et, vagy MA-t. Egy pillanatra felvillan az erősitőn aztán decoder off, hangtovábbítás kodi alatt ki van választva, Sticken a best avaible, TruHD Atmos megy. Mit kell még állítani,

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#8059) gyűrű válasza tsilver (#8058) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Alul a hangtovábbitásnál a kodi iecpacker raw kell. A maxnál úgy jó.

[ Szerkesztve ]

(#8060) tsilver válasza gyűrű (#8059) üzenetére


tsilver
aktív tag

ez ki van választva alul meg felül is, nem is ad más lehetőséget. (közvetlenül van bedugva az erősítőbe)

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#8061) Danecay válasza Csabi1984 (#8056) üzenetére


Danecay
őstag

Nos valóban, valósnak tűnik amit korábban az egyik fórumtárs írt a Yettel TV alkalmazással kapcsolatban, fel lehet telepíteni, legalábbis az .apk kiterjesztésűt, el is indul, de autentikációs problémára hivatkozva nem enged bejelentkezni. Lenne egy újabb alkalmazás is, ami .XAPK kiterjesztéssel érhető el, de ezt mindenféle hibára, valamint az alkalmazás Fire TV Stick távirányítójával történő kezelhetetlensége miatt még nem sikerül telepítenem, de lehet, hogy maga az .XAPK fájl hibás.

#8057 gyűrű
Nincs is az összefoglalóval gond, teljesen jó és részletes, nyilván mindenre kiterjedően még egy teljes csapatnak is nehéz lenne ilyet írni, úgyhogy amit egy személyben végeztél ahhoz gratula! :R

A Yettel TV, a nevéből is adódóan a Yettel, egy streaming szerű over-the-top (OTT) szolgáltatás, ami nekem, mint egy vidéki településen élő embernek, az internet szolgáltatást is ideértve, az egyetlen monopol helyzetben lévő internetszolgáltató, és a pofátlanul többször árat emelő tányéros DIGI TV mellett felüdülés, még amennyiben árban nem is, de internetsebességben, csatornakínálatban és HD adások számának tekintetében előrelépés.

(#8062) gyűrű válasza tsilver (#8060) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Ez az új generációs ?

(#8063) Danecay válasza gyűrű (#8062) üzenetére


Danecay
őstag

Már amennyiben a Stick-ekre érted, igen, mind Gen 2-es, 1db. db. 4K-s és 2 db 4k MAX. Valamint sajnos azt is megtapasztaltam, hogy mit értettél a SkyShowtime-nál nagyítás alatt, így alkalmazás szinten az is kuka :(

[ Szerkesztve ]

(#8064) Danecay válasza gyűrű (#8062) üzenetére


Danecay
őstag

Bocs, most vettem észre, hogy nem is nekem válaszoltál :)

(#8065) tsilver válasza gyűrű (#8062) üzenetére


tsilver
aktív tag

igen

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#8066) tsilver válasza tsilver (#8065) üzenetére


tsilver
aktív tag

márciusi omega van rajta, próbáljam meg vmi frissebbel?

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#8067) Apaxp


Apaxp
senior tag

Sziasztok.
Három napja küzdök mint lúd a jégen.
Refresh rate appot képtelen vagyok beállítani
Telepítés után már minden engedélyt megkapott, de az adb parancsokat képtelen vagyok beállítani.
Bármit csinálok ez a parancssor eredménye.

Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint

(#8068) gyűrű válasza tsilver (#8066) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Tedd fel az októberi quietvoidot.

(#8069) gyűrű válasza Apaxp (#8067) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

ad shell nélkül írd be a parancsot.

appops set mobi.bytearray.refreshrate SYSTEM_ALERT_WINDOW allow

[ Szerkesztve ]

(#8070) Apaxp válasza gyűrű (#8069) üzenetére


Apaxp
senior tag

Ezt kaptam adb shell nélkül.

Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint

(#8071) gyűrű válasza Apaxp (#8070) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

ADB debugging engedélyezve van a developer opciónál.
utána ez van. Nincs hiba nálam.

(#8072) Apaxp válasza gyűrű (#8071) üzenetére


Apaxp
senior tag

Pont ezért nem értem, mert nálam is engedélyezve van.
Tényleg csak arra tudok gondolni, hogy a fireos8 kavar be.
Vagy a refreshrate app beállításaiban van valami, ami bekavar.

[ Szerkesztve ]

Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint

(#8073) gyűrű válasza Apaxp (#8072) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Ez FireOs8 alatt van nálam. 2 db 4k max 2nd. Hibátlan mindkettőn.

(#8074) Apaxp válasza gyűrű (#8073) üzenetére


Apaxp
senior tag

Akkor marad a bermuda háromszög rejtélye. Tovább próbálkozom és valami lesz.

Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint

(#8075) gyűrű válasza Apaxp (#8074) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Amikor először csatlakoztál az adbvel, feldobta az ablakot és leokéztad hogy mindig engedélyezve ?

(#8076) Apaxp válasza gyűrű (#8075) üzenetére


Apaxp
senior tag

Természetesen. Még a négyzet is be lett jelölve és utána ok.

Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint

(#8077) gyűrű válasza Apaxp (#8076) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Nincs ötletem, esetleg egy factory reset, és újrakezdeni.

(#8078) Apaxp válasza gyűrű (#8077) üzenetére


Apaxp
senior tag

Totál siker. :)
A lényeg: Uninstalláltam a refreshrate appot. A stickre raktam fel az adb shellt. Telepítettem újra a refreshrate appot. Indítottam az adb shellt. Pontosan ezt írtam a shell parancsnak:
appops set mobi.bytearray.refreshrate SYSTEM_ALERT_WINDOW allow
Ez az egész egy sorban van.
Így elfogadta a parancsot.
Eddig a refreshrate appot el sem indítottam. a parancs elfogadása után indítottam és csináltam meg a beállításokat.
A lényeg hogy így már működik a frekiváltás a skyshowtime telepített appban kodi nélkül.

Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint

(#8079) tsilver válasza gyűrű (#8068) üzenetére


tsilver
aktív tag

a legújabb decemberit találtam csak meg, van esetleg valami gyűjtő hely a régebbieknek, én nem lelem sehol?

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#8080) Mano66 válasza tsilver (#8079) üzenetére


Mano66
senior tag

Én is kerestem régebben, de nem találtam. Nyugodtan felrakhatod az újat is. Nincs vele gond. Vagy az új Maven az se rossz.

Rancilio Silvia, Mazzer Major (151C kés),Xiaomi Mi 10T 5G 6/128 , Synology DS218+,.

(#8081) gyűrű válasza tsilver (#8079) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Mert tegnap frissítette. Az újat nem ajánlom nálam nem jó. Tegyél fel egy új mavent akkor.
Vagy felteszem neked az októberit.

[ Szerkesztve ]

(#8082) tsilver válasza gyűrű (#8081) üzenetére


tsilver
aktív tag

:R

AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D

(#8083) Mano66 válasza gyűrű (#8081) üzenetére


Mano66
senior tag

Nálad mi a hiba. Én csak bekapcsolom, beállítom és használom. Így minden jónak tűnik, de ez nem teszt. Te jobban végig pörgeted.

Rancilio Silvia, Mazzer Major (151C kés),Xiaomi Mi 10T 5G 6/128 , Synology DS218+,.

(#8084) gyűrű válasza Mano66 (#8083) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Simán kilép, random a tesztek alatt.

(#8085) Mano66 válasza gyűrű (#8084) üzenetére


Mano66
senior tag

Nálam ilyen hiba nincs. De volt egy régebbi ami csinált nálam hasonlót. De akkor más nem panaszkodot.Most csak próba képpen raktam fel. A Maven felé lett a fő Kodi nálam.

Rancilio Silvia, Mazzer Major (151C kés),Xiaomi Mi 10T 5G 6/128 , Synology DS218+,.

(#8086) gyűrű válasza Mano66 (#8085) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

A maven még rosszabb..
Sokszor simán beragad és nem lép ki.
az októberi quietvoid egyelőre még jó.

(#8087) Hyena


Hyena
senior tag

Ha esetleg valaki mar beta 2 maven vagy quietvoid kodit hasznal pkc-val akkor a variables.py file SUPPORTED_VIDEO_DB reszet bovitse ki 124-ig mert mar ott jarunk es akkor mukodni fog tovabbra is a plex kodi connect addonja...
Amugy nalam eddig meg mukodik jol a december 10 megjelenesu beta 2 quietvoid elso generacios 4k max sticken.

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#8088) gyűrű válasza Hyena (#8087) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Jó lenne ha januárig még javítgatnák, ez az utolsó béta, mert Jan 9 körül jön az
Omega 21 RC. Talán még lesz egy nexus 20.4, aztán azzal annak vége.

(#8089) gabo01


gabo01
senior tag

Sziasztok!
Van már 2db 4K max stickem. Most látom, hogy van belőle új verzió!
Az lenne a kérdésem, hogy csak streaming-re használva (erősítőbe dugva) van-e értelme az egyiket lecserélnem a hang béli plusz tudása miatt? :U

(#8090) gyűrű válasza gabo01 (#8089) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Streaminghez nincs értelme.

(#8091) Swenk


Swenk
tag

A Bestmarktban ma vettem egy 2023-as kiadású max-ot, 8-as softver van rajta. Nasról szeretnék lejátszani.Kodi nincs az előre telepítettek között, de van nova player. A nováról van valakinek tapsztalata? A kodival meg izmolni kell, az összefoglalót olvasva. Más streaming player esetleg? Mérges vagyok, mert legalább egy kodi lehetne rajta.
Izgatottan kezdtem beüzemelni, kiváncsi voltam, hogy hogy kezeli a DTS HD MA hangokat. Aztán a csalódás, még lejátszó sincs benne. Röhej. Lehet, csak én nem olvastam, hogy helyi streaming video lejátszásra orig állapotban nem alkalmas? Akkor meg mit hencegünk a HD hangokkal? :O

(#8092) kokokka válasza Swenk (#8091) üzenetére


kokokka
őstag

Mert ezek szerint nem tudtad mit veszel. Jobban utána kellett volna nézni mert ez streamre való, arra viszont az egyik legjobb. Ár/érték arányban meg a legjobb. Kodi-val pedig egy teljes értékű helyi lejátszót lehet faragni belőle. Így egy (olcsó) eszközzel minden megvan egy kalap alatt.

(#8093) Apaxp válasza Swenk (#8091) üzenetére


Apaxp
senior tag

Összefoglalóban írva vagyon a vimu player, azt szerezd be. Tegnap sikerült újra beüzemelnem az ezer éves NSA 310-es nast. A vimu az engedélyek megadása után látja és le is játsza a nason lévő filmeket.

[ Szerkesztve ]

Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint

(#8094) gyűrű válasza Apaxp (#8093) üzenetére


gyűrű
Topikgazda

Vimu asszem nem tud HD hangokat.

(#8095) Apaxp válasza gyűrű (#8094) üzenetére


Apaxp
senior tag

Ennyire nem ismerem. Igaz nincs semmilyen komoly erősítőm és hangrendszerem.

Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint

(#8097) Nonner


Nonner
tag

Sziasztok!

Egy 1080p-s Panasonic G30 plazmatévéhez vennék ajánlásra egy Fire TV Stick 4K Max Generation 2 WiFi 6E 2023-as médialejátszót.

A fő felhasználási terület streaming lenne. A kérdésem, hogy 1080p alatt működik normálisan ez az eszköz? A jövőben 4K Pana OLED tv lenne az utód, ahhoz is használnám a gyári tv OS helyett a hiányos alkalmazások kiegészítésére.

A Netflix, Disney+ és az HBO MAX (ami nemsokára MAX-á alakul ugye) alapból fel van telepítve az eszközre és működik vele vagy hegeszteni kell?

Az összefoglalót elolvastam. Gyári állapotban is rendesen használható már az eszköz vagy sok telepítést, állítgatást igényel? Egyenlőre wifivel használnám, mivel 1 helységben van a router a tv-vel.

Hálózati streamre mennyire vált be eddig? NAS szükséges hozzá? Köszönöm a segítséget!

(#8098) pkaresz válasza Nonner (#8097) üzenetére


pkaresz
senior tag

Szia!
Egy 4K 2021 típust használok hozzá, remekül teszi a dolgát.

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#8099) Danecay válasza Nonner (#8097) üzenetére


Danecay
őstag

Szia!

A Netflix aszem alapból rajta van, a Disney Plus letölthető az Amazon Store-ból, a HBO Max-ot, és több, minden mást is külső forrásból kell telepíteni. Ezek működnek is, mármint a felsoroltak, de nem mindennel van így sajnos. Én is ajánlás miatt vettem, több sticket is, de ahogy írtad, több dolgot hegeszteni kell, amivel nem is lenne baj, de van ami így sem működik. A SkySowtime pl, FullHD TV esetén látszólag működik de 4K-s TV esetén nem, ill. igen, de olyan mintha a FHD-s felbontást akarná kinagyítani 4K-ra, és egy 1/4-ed FHD felbontású képet kapsz a 4K-s TV-dre. Persze, egyébként mindenre van KODI-s plugin-ses alternatíva, de őszintén szólva én sem teljesen erre számítottam, mert az több mindent is csak így lehet normálisan használni.

És ezt most mindenkitől kérdezem. Egy Google Play-t, egészen egyszerűen nem lehet erre telepíteni, hogy ne keljen vadászni az alkalmazásokat? Bár én megpróbáltam feltenni az Univerzálisnak jelölt GP alkalmazást, fel is ment de nem indul el.

Én egyelőre egy új generációs 4K MAX-al küzdök. a többit ki sem bontom addig amíg ezzel nem boldogulok valahogy.

[ Szerkesztve ]

(#8100) kokokka válasza Danecay (#8099) üzenetére


kokokka
őstag

A Sky nálam hibátlanul működik a 4K TV-n egy 2nd. Max-on.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.