Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Hát már régóta ilyen úgyhogy nem tudom mikor lesz jó tv-os-en a netflix full hd tévén de ha jó lesz akkor örülök neki. Addig itt lesz a 4k max . Remélem jól kezeli a wifit. A shield egy helyiséggel arrébb még a 86 GB filmet is vitte simán wifin ! Persze azért az drágább eszköz .
-
blakey
titán
válasz Balerik #6156 üzenetére
RPi4 OSMC és LE képességeit nem ismerem, Amlogic + CE-ről írtam.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zseko
veterán
Úgy látom újra van 31%-os akció a stick-re. Volt erre már nagyobb akció egyébként, vagy csak a korábbi, jobb forintárfolyam miatt vettem ettől olcsóbban régebben? Rendel valaki most aki mellé esetleg be lehetne társulni, és itthon elküldené nekem foxposttal?
HR24.hu
-
blakey
titán
Szerintem volt, közel 50%-os akcióra emlékszem (45% )
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Fifi
őstag
Én is tervezem még egy 4K max beszerzését.
Viszont ez az ár egy hazai vételhez képest még nem elég kedvező. -
Kargil
csendes tag
Nos, a WiFi és beállítási kérdéseken már sikerült túljutnom, de csak most jött el számomra a neheze...
Tehát a cél: a pc-n levő 4k, dolby vision formátumú videókat szeretném lejátszani, ehhez kell(ene) a 4K Max. Elolvastam az összefoglalót és próbáltam az alapján megvalósítani a dolgot, de egyelőre nem túl sikeresen...
Tehát regisztráltam Plexre, csináltam saját szervert, ahová feltöltöttem a filmeket, majd a stickerre feltelepítettem egy a leírás szerint elvben megfelelő Kodi Omega buildet. Ezután megpróbáltam feltenni a Kodi alá a Plex addont.
A Plex maga persze nem tudta lejátszani a videót dolby vision formátumban, de a legnagyobb gondom az, hogy a Kodi alá feltelepített Plex addon meg nem hajlandó elindulni sem.
Tudom, hogy itt sokaknak nagyon amatőr a kérdésem, de még sosem telepítettem fel a Kodit sem, így bocsi, hogy ennyire kezdő dolgokat kérdezekTehát, mit hibáztam el, vagy hogyan is kellene egészen pontosan megoldanom ezt a problémát?
Előre is köszönet a segítségért!
-
blakey
titán
válasz Csabi1984 #6163 üzenetére
Már nem kell Nexus alatt "mókolni", készült hozzá megfelelő repo, sokáig tartott, de már jól működik.
-
Fandango
veterán
-
blakey
titán
válasz Csabi1984 #6166 üzenetére
Az oldaláról.
-
lorcsi
veterán
Olyan 3 honapja nagy megelegedettseggel hasznalom a 4k stickemet
de a mai nappal kijelentkezett minden fiokbol es azzal fogadott hogy nullarol allitsak be mindent
a nyelv besllitassal vart, amikor este bekapcsoltammi lehet ennek az oka ?
tegnap meg ment minden tokeletesen
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Az összefoglaló ellenére kicsit keverednek nálam a típusok. 4K-s stickből találtam B08XW4FDJV és b08xvyz1y5 gyari számú veriziót is. Mi a különbség? A masodik a 2021-es modell az első egy korábbi?
Köszi, Pakmara
-
Fifi
őstag
Mi is jártunk így, azóta nem történt ilyen. Kop-kop.
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok
Vahogy lehet hegeszteni rendes androidot a Friestickre? Kén a gyereknek youtibe kids
Üdv SRicsi
-
Csabi1984
addikt
Nem tudom lehet, hogy már kérdeztem akkor sorry.
Korábban a firestickhez vettem Gembird gigabit lan adaptert+usb hub meg az otg kábel.Ha veszek egy ilyet akkor kell ez elé is +1 hub vagy nem?
Usb 2.0-as kb 5.500 az USB 3.0 9.xxxFT[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
Topikgazda
válasz RicsiSuly #6183 üzenetére
Nem lehet.
Ide felraktam neked a kidset.
-
Imi1981
veterán
Megjött a 4k Max! Tök kis igényes cucc az árához képest. Mindjárt üzemelem be és remélem könnyen megy.
Összefoglalót olvasgattam és láttam az ott lévő USB-lan átalakítókat és van egy TP-link USB 3 - lan átalakítóm ami tök úgy néz ki mint ami az összefoglalóban van (típust még nem néztem meg) . Micro usb otg kábelem is van (nem olyan két ágú csak micro usb és Anya normál USB) és USB 3 hub-om is . Ezzel működhet vezetékes net? Csak ha szükséges akkor használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest