Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
Új Omega Kodi. [Kodi 21 Omega 2023.03.11]
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
gyűrű
Topikgazda
Szuper!
Ez a verzió már be-ki kapcsolhatóvá tette a DV és HDR10+ sávot.
Így most már ez is kiválasztható, és a hdr10+ is jól megy, akinek ilyen filmjei vannak.
Feltettem hozzá egy magyar lokalizációt.. -
Mano66
senior tag
Gyűrű : Az új Kodi 21 Omegaban találtam. Rá néznél, hogy nálad is előjön ez a hiba. Ha be van kapcsolva a DV és a HDR10+ is. Van egy csomó DV-s anyag ami sötét képpel indul. Vagy is nem játsza le. De ha kikapcsolom a HDR10+ -t akkor jó a kép. Pl : DV képes filmek : A bálna, A gép, Babilon, Top Gun: Maverick.
-
blakey
titán
Nem tudja, nálad nem kell bekapcsolni a HDR10+-t.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
FingR86
őstag
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Kodin keresztül le lehet játszani Fire TV Sticken 3D MVC filmeket?Elmúlik.
-
tamás86
tag
Sziasztok nektek ezen a verzion mennek az olyan addonok hogy hbo max disney+ stb.Nekem nem mennek rajta.
-
mikrofon
veterán
Most megpróbáltam a shieldre feltenni ezt a DV verziót!
Valóban nem mennek a stream addon-ok. Egyiksem.
Mégpedig azért, mert inputstream adaptive addon nem települ.
Elindítom a telepítést szépen megy is, majd lefutás után nincs fent, csak megint telepíteni lehet...
Megpróbáltam úgy is, hogy teljesen tiszta telepítés, meg úgy is, hogy a DV nélküli omega verzióból átmásoltam a .kodi mappát. de nem lett jobb.
Manuálisan zip-ben leszedtem az inputstream adaptive addon-t úgy se megy fel. Ki is írja, hogy nem sikerült telepíteni.
Netflix ki is írja, hogy hiányzik meg próbálja feltenni, de nem települ.A DV nélküli, sima omega kodival és a maven féle kodival se csinálja ezt. Van valami ötlet mi lehet?
-
gyűrű
Topikgazda
válasz mikrofon #6526 üzenetére
Sajnos igazatok van, mostmár nálam se megy, azon amelyiken az újabb van.. Nálam fennt van az inputstream, a 21.02-es de ha frissíteném csak régebbieket ajánl fel , amúgy két napja frissült..Disney el indul de kilép az is..netflix is..
Másik sticken az egyel előbbi omega dovi van, ott jó minden. Majd megnézem mi okozza a hibát.[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
Topikgazda
Oké, ha rátelepitem a januári buildot, akkor működik ismét minden, ez lecseréli az inputstreamot a 20.35 re. De ha visszatelepitem a Márciusit akkor az lecseréli 21.02 re amivel nem megy, és nem is lehet kicserelni a régire...ez az új verzió hibás..
-
törölt tag
-
törölt tag
Amazon FireStick remotet mouse pointer módban akarom használni. A Google azt mondja, gyors egymásutánban nyomjam 2x a Play/Pause buttont. Nyomom, de nálam nem adja. Nektek működik?
-
gyűrű
Topikgazda
-
Mano66
senior tag
Frissült is [Kodi Omega 21 2023.03.15]
-
Imi1981
veterán
Bármelyik Kodi verziót használva előjön ez a távoli kommunikációs port nem működik figyelmeztetés Kodi indításkor! Néha nem csinálja de legtöbbször igen! Portot megváltoztatom nem segít. Csak a firestick 4k Maxon csinálja ezt! Shield és mi box S-en nincs ilyen probléma. Miért van ez?
-
gyűrű
Topikgazda
válasz mikrofon #6542 üzenetére
Egy kis játék annak akinek a tv-je tudja a Dolby Visiont és a HDR10+-t is.
(ezzel az utolsó omega-dovi builddal működik)
Itt egy avatar trailer. Tudom nem szabványos, ilyen nincs is lemezen stb..
(Dolby Vision, Version 1.0, dvhe.08.06, BL+RPU, HDR10 compatible / SMPTE ST 2094 App 4, Version 1, HDR10+ Profile B compatible)
Ez tartalmat 3 féleképpen tudja a firestick 4K max lejátszani.
Attól függően hogy a kodi lejátszóbeállításoknál a Dolby Vision és a HDR10+ be, vagy ki van kapcsolva.
Ha mindkettő be van kapcsolva akkor sehogy sem!.
Ha mindkettő ki, akkor HDR-ben,
ha csak a Dolby Vision, akkor Dolby Vision-ben,
ha csak a HDR10+, akkor HDR10+ ban.Lehet nézegetni a képet és vadászni a pixeleket.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Szerintetek az új Yettel TV app feltelepíthető a Fire TV Stick 4K Maxra?
Azt látom az összefoglalóban, hogy körülményesebb lehet a telepítés (sideload, külön app, stb.), de ha felteszem rá, telepíthető lesz, rendben fog futni?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
gyűrű
Topikgazda
válasz Viktor0610 #6545 üzenetére
Ha amúgy ATV- OSen megy, akkor valószínű a sticken is fog. Ezt kipróbálni csak előfizetéssel lehetne.
-
Suineg
senior tag
Amazon Fire TV Cube-t hogyan lehet kikapcsolni, ha egyáltalán ki lehet? Persze okoshangszóró része maradjon működöképes. Nincs egy leírás ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest