Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
Topikgazda
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Bubukain #4395 üzenetére
Vagy amit én használok winen.
ADB app control -
Laybee
őstag
Sziasztok! Bocs a láma kérdésért, de szeretnék egy ilyet vásárolni (4k max) a hardveraprón. Ugye kell hozzá amazonos account. Nekem van egy, de nincs beállítva bankkártya. Enélkül tudom regisztrálni az eszközt? Egyelőre nasrol néznék filmeket. Illetve amit vásárolok innen és bontatlan azzal nem lehet probléma a regisztráció során?
-
zoltan6
addikt
válasz
FingR86 #4389 üzenetére
Mit szenvedtem tegnap ezzel a maven kodival mire feltudtam varázsolni a stickre,kb. fél napom ráment
a 4017-es hozzászólásban levő google drive-os linket az istenért nem akarta letölteni,csak aszrali gépre rudtam letölteni,rámásoltam nasra a fájlt megosztottam a linket,azt se töltötte le.Majd rátelepitettem a telóra,aztán apps2fire appal tudtam rávarázsolni nagynehezen.Ezt a hivatalos oldalon levőt meg se találtam sehol amit linkeltél,de most elmentettem.Eszméletlen körülményes erre bármilyen fájlt átrakni,legalább látná a windowsos gép mint a libreelecet
-
Hyena
senior tag
A tegnap megjelent kodinerds-el ujra van Dolby Vision Fire Tv Stick Maxon kodi 19.4 alatt. (eleg sok releasen keresztul nem volt)
Kategorie:Binary (armeabi-v7a)Addon ID:net.kodinerds.maven.kodi.firetv.armeabi-v7aVersion:202206302218-9dcd8e24 -
nt0524
tag
Sziasztok!
installálnám Kodit a fire tv-re, aptoid-ot letöltöttem, megtaláltam benne a kodi-t, sikerült ki is választani, majd semmi módon nem tudom a fire tv távjával az install gombot lenyomni. Bármit csinálok, csak az alsó menüsorban hajlandó jobbra-balra menni, azokat az ikonokat highlight-olja! már megőrülök!!!
Valaki segítene?
köszönöm!!! -
Azteeek
tag
Fire stick 4k max-on kodival nézek filmeket helyi hálózaton pc-ről megosztva minden tökéletesen megy kivéve a külső feliratokat amiket egyszerűen nem lát a kodi és hozzá sem tudom adni őket. Mi lehet a probléma?
-
Bubukain
senior tag
nem is tudom mit szenvedek itt az RR app-al, most nézem hogy az LG C9 oled tud olyat hogy Real Cinema mód, ami elvileg megoldja hogy ne legyen remegés 24P lejátszás esetén.
Bár tuti hogy ez csak valami szoftveres dolog lesz, mert soha nem feketedett be a kijelző a film indításánál, amiből azt következtettem ki hogy a tényleges frekvencia váltás nem következik be. -
tsilver
aktív tag
van ennek valami értelme/hozadéka, próbálta már valaki?
-
tsilver
aktív tag
-
thewom75
tag
Sikerült nekem is összehozni nálam is a freki váltást a refresh rate apk. val, öröm van. Az Adb beírás segített, köszönet érte. Kiválóan működik az Airflow- val és Air Receiverrel, ez jelenthet megoldást azoknak, akik gépről esetleg laptopról streamelnének. Mindkettő kiváló app.
-
-
Sanyi.mTs
addikt
Tudnátok dobni egy US appstore-os hbo max linket?
-
-
tsilver
aktív tag
frissíteném 7.2.8.5-ről, szépen letöltötte, utána install update... de itt áll már vagy 10 perce.
Ez normális? -
Xelo
addikt
-
Bubukain
senior tag
Az HBO Max-nál is 23.967 re érdemes állítani az RR-t?
-
FingR86
őstag
Nincs szükség régió mokolasra, megy az Apkmirror verzióval is, most próbáltam ki
-
Xelo
addikt
válasz
Bubukain #4360 üzenetére
amazon.com weboldalon teheted meg. bejelentkezel, account beallitasolnal manage content and devices -> preferences -> country/region settings. egy amerikai cimet kerni fog, en beirtam keresobe hogy cheap hotel usa es megadtam az egyik hotel adatait.
amikor eloszor allitod at a regiot a firesticked lehet automatan nyom majd egy factory resetet. miutan letoltotted a hbo max appot vissza lehet allitani a regiot magyarra.
-
Xelo
addikt
válasz
tsilver #4355 üzenetére
hivatalos firestickes 52.25.1. ha magyar region van a stick ez kovetkezokeppen szerezheto be: a firestick regiojat egyszer usa-ra allitjatok, majd igy a hbo maxot telepititek egyszer. ekkor a felhoben hozzaadodik a fiokotokhoz az app, es ezutan ha visszaallitjatok magyarorszagra a regiot, majd nyomtok egy factory resetet a hbo max tovabbra is letoltheto marad. az amazon appstore -> app library -> all vagy not installed alatt lesz megtalalhato.
-
Xelo
addikt
nem tudom mi történt, de ma este meglepődve tapasztaltam hogy firestick 4k maxon hbo max appban újra működik a 4k és dolby vision.
ez, illetve az hogy minden appban tudjam állítani a tv frissítését hiányzott ahhoz hogy teljesen elégedett legyek az amazonos kütyüvel.
-
Mano66
senior tag
Ha már a sticken csináltam faktory resetet, egyben már lecseréltem a kodit is. Rosszul fogalmaztam az RR-t nem a kodi alatt használtam. Már a fire stick alap menüjébe belépve csinálta a lefelé gomb a vissza lépést a kezdő oldalra. Ha elindítottam bármelyik programot a lefelé lépésre azonnal vissza váltott. Az RR a stick rendszerét bolondította meg. Még beállítani sem tudtam az RR-t. Hogy miért azt nem tudom.
#4351"gyűrű" : Maradok csak olvasó. Az nem zavar senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest