- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dim dim
tag
Helló fórum!
A kérdésem: az ebay vezet nyilvántartást arról h egy adott vevő hány esetben kért full refund-ot (mondjuk a rendelt termék meg nem érkezése miatt)?
Miért kérdem? A kollegám azt csinálja (jellemes ember) h megrendeli a terméket kifizeti paypallal, a termék megérkezik, kivár mondjuk egy jó hónapot, majd jelzi: nem jött meg a termék-kérem a full refundot. Így nála a termék, és a pénzt is visszakapja. Not trackable küldemények esetén persze.
Szép dolog, de nem ez a kérdés, hanem az: az ebay nyilvántartja, hogy van itt egy vevő, aki 10-ből 9 vásárlás kapcsán refundot kér? Lesz ennek a magatartásnak következménye az ebay-en?Köszönöm
-
dim dim
tag
válasz
Winner_hun #81 üzenetére
szóval akkor amazon, mint piactér nem is szereplő egy ilyen ügyben?
tőle ne várjak semmit? -
dim dim
tag
Üdv Fórum!
ebay-ről már többször rendeltem. Tűnt már el küldeményem, és tudom, hogyan intézik az ebay-en az eltűnt küldemények sorsát. Az eladó visszaadja a teljes árat + postaktg-t, ha erre nem hajlandó akcióba lép az ebay buyer protection, és ők adják vissza. Ez nem téma tehát.
De most rendeltem előszőr amazonról. Árat bankkártyával fizettem előre. Még messze vagyunk attól, hogy megjöjjön a küldemény, de kérdés: az amazonon mi az ügymenet eltűnt küldemény esetén? Nem trackable küldeményről van szó, sima légipostai.
Ki ad vissza pénzt? Az eladó vagy az amazon? Mi van ha az eladó nem áll szóba velem, és elnyeli a pénzt, és nem küld semmit? Vagy küld, de az eltűnik?
Itt is van buyer protection?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest