Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Végül megkaptam az emailt, magyar volt a nyomtatvány, és csak azokat az adatokat írtam bele, amiket az UPS már eddig is tudott (név, cím, telefonszám, fuvarlevél szám), és mivel emailben küldtem vissza, így alá sem írtam rendesen (na jó, én aláírtam érintőkijelzőn stylussal, de szerintem ezt ők se hitték, hogy meg fogom tenni, nem hogy elvárták volna tőlem
). Ott érdekes mód azt pipálták be nekem előre, hogy futárnak fizetek vámot készpénzben, de mikor átvettem a csomagot nem kértek egy vasat se.
Azóta az amazonon is frissült a státusz deliveredre, és ott sincs utalás semmi járulékos költségre, illetve a bankszámlámat sem kurtították meg egy forinttal se. Akkor vagy nem szabtak ki rá vámot, vagy csak annyit, ami eleve bele volt kalkulálva a 35$-os szállítási költségbe (és nem véletlenül nem kérhettem az olcsóbb 4$-os postát). Vagy mákom volt.
Azért szép, hogy hétfő délután lekattintottam a rendelést, és szerdán ebéd után már itt is van a háznál az USA-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Interactive Brokers társalgó
- OLED monitor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ott érdekes mód azt pipálták be nekem előre, hogy futárnak fizetek vámot készpénzben, de mikor átvettem a csomagot nem kértek egy vasat se.