- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Végül megkaptam az emailt, magyar volt a nyomtatvány, és csak azokat az adatokat írtam bele, amiket az UPS már eddig is tudott (név, cím, telefonszám, fuvarlevél szám), és mivel emailben küldtem vissza, így alá sem írtam rendesen (na jó, én aláírtam érintőkijelzőn stylussal, de szerintem ezt ők se hitték, hogy meg fogom tenni, nem hogy elvárták volna tőlem
). Ott érdekes mód azt pipálták be nekem előre, hogy futárnak fizetek vámot készpénzben, de mikor átvettem a csomagot nem kértek egy vasat se.
Azóta az amazonon is frissült a státusz deliveredre, és ott sincs utalás semmi járulékos költségre, illetve a bankszámlámat sem kurtították meg egy forinttal se. Akkor vagy nem szabtak ki rá vámot, vagy csak annyit, ami eleve bele volt kalkulálva a 35$-os szállítási költségbe (és nem véletlenül nem kérhettem az olcsóbb 4$-os postát). Vagy mákom volt.
Azért szép, hogy hétfő délután lekattintottam a rendelést, és szerdán ebéd után már itt is van a háznál az USA-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmgyűjtés
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ott érdekes mód azt pipálták be nekem előre, hogy futárnak fizetek vámot készpénzben, de mikor átvettem a csomagot nem kértek egy vasat se.