Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Tegnap este lerendeltem az US-es Amazon-ról. Csak a prioritásos csomagküldő szolgálatot tudtam választani, sima postát nem, de még belefért a keretbe a végösszeg (elvileg bele volt már számolva/saccolva az adó/vám is), úgyhogy leokéztam.
Ma reggel (na jó, 9:58-kor
) telefoncsörgésre ébredtem (magánszám), és magyarul tudatta velem egy UPS alkalmazott, hogy el kéne faxolnom, vagy emaileznem egy nyomtatványt a vámoláshoz. Mondom fasza.
Utána mondta a nő, hogy a feladó vállal minden költséget (modjuk ettől még leráthatja az amazon a kártyámról, de ez még a jobb vezió, mintha a vámügynek kéne utalgatnom...), de attól még szükség lesz a nyomtatványra.
Mondtam oké, akkor emailben kérném, majd bediktáltam a címemet (gmail rendszerű mailbox címet). Kimásztam az ágyból, belőttem a gépet, és azóta se jött semmi.
Ilyenkor kit kell majd felhívni, ha nem jön meg a levél, és nem változik a státusz az UPS nyomkövetőjén?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Iphone 16 pro max 256gb 97% ONE FÜGGŐ
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) telefoncsörgésre ébredtem (magánszám), és magyarul tudatta velem egy UPS alkalmazott, hogy el kéne faxolnom, vagy emaileznem egy nyomtatványt a vámoláshoz. Mondom fasza.