Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Jómagam is szoktam rendelni amazon.de-ről, de én nem szoktam használni a mailboxde-t. Igazság, hogy nem is hallottam mostanáig erről. Valaki felhomályosítana, hogy miért is jó? Nagyon hálás lennék. -
DonMedve
addikt
Van fejlemény. Mondtam én, hogy bevárták a másik csomagot. Ma meghozták mind a kettőt egyszerre. Igaz tegnap rájuk telefonáltam, vagy negyedszerre sikerült is elkapnom valakit. Mindegy a lényeg, hogy megjöttek.
-
DonMedve
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Enyém végigjött Lengyelország, Csehország, hol akadt fent? Hát persze, hogy nálunk.
Ezt írja trackbe: “További tranzitidőre van szükség, mivel a címzett egy elszigetelt területen található.”
Az okés, hogy vidéken lakom, községben, de nem kicsi község ráadásul főútvonal mentén ami két nagyvárost köt össze, amelyek közül az egyik megyeszékhely. Átmegy rajtunk a főút.
Másik csomagom Olaszországból jön Németországon keresztül. Track szerint már az is ott van ahol az első rendelésem. Lehet bevárták ne kelljen kétszer jönni.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Ha valamit rendelek amazonról, meg tudom előbb nézni kivel szállíttat akitől rendelek, mint amikor már kifizettem? Gondolom nem kell itt sem bemutatnom a UPS-t. Bár nekem ezidáig nem volt gondom velük, de most van egy csomagom náluk ami 20K érték, már lassan egy hete késik. Van mégegy ami 40K az is már náluk van itt Magyarországon, de annak csütörtök az érkezési ideje, kiváncsi leszek rá. Szóval azért érdekelne, mert olyantól nem rendelnék ezentúl aki velük szállíttat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 MAX 14CPU 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyű Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kiváncsi leszek ideérnek e. Azért köszönöm.