Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Jómagam is szoktam rendelni amazon.de-ről, de én nem szoktam használni a mailboxde-t. Igazság, hogy nem is hallottam mostanáig erről. Valaki felhomályosítana, hogy miért is jó? Nagyon hálás lennék. -
DonMedve
addikt
Van fejlemény. Mondtam én, hogy bevárták a másik csomagot. Ma meghozták mind a kettőt egyszerre. Igaz tegnap rájuk telefonáltam, vagy negyedszerre sikerült is elkapnom valakit. Mindegy a lényeg, hogy megjöttek.
-
DonMedve
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Enyém végigjött Lengyelország, Csehország, hol akadt fent? Hát persze, hogy nálunk.
Ezt írja trackbe: “További tranzitidőre van szükség, mivel a címzett egy elszigetelt területen található.”
Az okés, hogy vidéken lakom, községben, de nem kicsi község ráadásul főútvonal mentén ami két nagyvárost köt össze, amelyek közül az egyik megyeszékhely. Átmegy rajtunk a főút.
Másik csomagom Olaszországból jön Németországon keresztül. Track szerint már az is ott van ahol az első rendelésem. Lehet bevárták ne kelljen kétszer jönni.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Ha valamit rendelek amazonról, meg tudom előbb nézni kivel szállíttat akitől rendelek, mint amikor már kifizettem? Gondolom nem kell itt sem bemutatnom a UPS-t. Bár nekem ezidáig nem volt gondom velük, de most van egy csomagom náluk ami 20K érték, már lassan egy hete késik. Van mégegy ami 40K az is már náluk van itt Magyarországon, de annak csütörtök az érkezési ideje, kiváncsi leszek rá. Szóval azért érdekelne, mert olyantól nem rendelnék ezentúl aki velük szállíttat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Kiváncsi leszek ideérnek e. Azért köszönöm.