Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Mindjárt az elején elmondanám, hogy az Amazonon csak regisztrálva vagyok, de még soha nem vásároltam onnan, ezért egy konkrét ajánlat kapcsán már is számos kérdés merült fel, ezért megköszönném a segítséget.
Ez lenne az a bizonyos ajánlat: [link]
1./ A legelső, 139 euros, használt fejesről lenne szó, és itt jön mindjárt az első talány. A terméknél ott van megjegyzésben, hogy jelenleg nem elérhető, ettől függetlenül a kosárba rakva, teljesen végig tudom vinni a vásárlási folyamatot, egészen a fizetésig. Ezt most akkor hogy?
2./ A második kérdésem a szállítással kapcsolatos. Amikor a szállítási részhez érek a megrendelésnél, valami "amazonpickup"-os dolgot dob fel, amiről fogalmam sincs, hogy mi.
A következő lépésnél, miután jóváhagytam a regisztrációkor megadott lakcímemet, mint szállítási címet, valami "EU Sárl"-os akármi
jelenik meg.
Akkor ez így összességében rendben lenne a kiszállítást illetően?
3./A fizetéssel kapcsolatban meg gondolom, hogy itt nem a horror áron(360 Ft) megadott forintot kell majd bejelölni, hanem az euros opciót. Egyébként a bankkártyám egy KH bankos, forint alapú VISA.
Nagyjából ennyi lenne, de ha a fentiekkel kapcsolatban más egyéb fontos dolgot is észrevesz egy avatott szem, akkor azt az infót is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
jelenik meg.