- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
segítsetek ki légyszi, mert kínomban már nem tudom mit csináljak, pedig olyan egyszerű a dolog
refund/return köröm van egy 3rd party cuccnál, amit az Amazonnak (.de) kell visszaküldenem. megkaptam a standard online return center doksit.
a return label) tiszta sor, ezen a feladási címem feltüntetem, az amazon címe rajta van, ez megy a csomagra + a vonatkozó vonalkód meg a csomagba.
van viszont két commercial invoice) mellékelve, amire azt írja, hogy az egyiket adjam a carriernek, a másikat pedig rakjam a csomagra.
hirtelen nem találtam olcsó nemzetközi futárt, postával akarom intézni. ebben az esetben mindkét invoice-t odaadom nekik aláírásra, majd az egyiket ők kezelik, a másikat pedig rakhatom a csomagra? kicsit bizalmatlan vagyok a postával, az évtizedes tapasztalataim szerint ez meghaladja a tudásukat.
valaki el tudna irányítani, hogy a mi jól működő szokás ilyenkor?
köszi előre is
ui.:
kéri a csomagba betenni az eredeti packing slip-et, viszont ilyen nem volt, csak a cucc volt benne, plusz a return okát is kéri - utóbbit megint csak nem tudom, hogy min kéne feltüntetni. ezekkel van értelme foglalkoznom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Erős Gamer PC! RTX 3080/32GB Ram/I5-11600K/Be quiet
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest