Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cece04
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez nagyon érdekes, mert én is így értelmeztem, de a postán dolgozó hölgy azt mondta, hogy ingyenes, nekem nem kell semmit fizetni
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után..
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós kamerák
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után..