Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
sziasztok!
Egy rendelést le kellett mondanom az amazon.de-n (mert feleslegesen számoltak fel 4 euró postaköltséget) - még megtehettem mert küldés előtt történt - amiről kaptam e-mailt is, hogy sikeresen törölték a rendelésem, nem vonják le az összeget. Viszont a kártyámat leterhelték az összeggel. (Ezt még akkor nem tudtam). Így újrarendeltem az eszközt, mert akkor már helyesen nem számolt fel szállítási költséget. Viszont észrevettem, hogy pár száz forint híján nem tudják újra leterhelni a kártyám.
Így a kérdésem: ha utalok pénzt a számlámra akkor az amazon újra megpróbálja leterhelni az összeget automatikusan? Vagy valahogy jeleznem kell feléjük, hogy már megvan az az összeg, amit leterhelnének? Vagy le kell mondanom a rendelést, és újra rendelni megint?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Apple iPhone 11 - népalma
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- RETRO GAMER / YOUTUBE STARTER PACK
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest