Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
sziasztok!
Egy rendelést le kellett mondanom az amazon.de-n (mert feleslegesen számoltak fel 4 euró postaköltséget) - még megtehettem mert küldés előtt történt - amiről kaptam e-mailt is, hogy sikeresen törölték a rendelésem, nem vonják le az összeget. Viszont a kártyámat leterhelték az összeggel. (Ezt még akkor nem tudtam). Így újrarendeltem az eszközt, mert akkor már helyesen nem számolt fel szállítási költséget. Viszont észrevettem, hogy pár száz forint híján nem tudják újra leterhelni a kártyám.
Így a kérdésem: ha utalok pénzt a számlámra akkor az amazon újra megpróbálja leterhelni az összeget automatikusan? Vagy valahogy jeleznem kell feléjük, hogy már megvan az az összeg, amit leterhelnének? Vagy le kell mondanom a rendelést, és újra rendelni megint?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone 17 - alap
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest