- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
sziasztok!
Egy rendelést le kellett mondanom az amazon.de-n (mert feleslegesen számoltak fel 4 euró postaköltséget) - még megtehettem mert küldés előtt történt - amiről kaptam e-mailt is, hogy sikeresen törölték a rendelésem, nem vonják le az összeget. Viszont a kártyámat leterhelték az összeggel. (Ezt még akkor nem tudtam). Így újrarendeltem az eszközt, mert akkor már helyesen nem számolt fel szállítási költséget. Viszont észrevettem, hogy pár száz forint híján nem tudják újra leterhelni a kártyám.
Így a kérdésem: ha utalok pénzt a számlámra akkor az amazon újra megpróbálja leterhelni az összeget automatikusan? Vagy valahogy jeleznem kell feléjük, hogy már megvan az az összeg, amit leterhelnének? Vagy le kell mondanom a rendelést, és újra rendelni megint?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest