Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foremi
tag
Sziasztok!
Én szeptember 19-én (kedden) rendeltem egy mobiltelefont az amazon.de oldalról. A csomagnál azt írták, hogy 20.-án postázzák. De még a mai napig nem adták fel. 21-étől a "Dispatching soon" jelenik meg. Azóta semmi változás. A készülék Fulfilled by Amazon-os termék, ezért elvileg az Amazonnak kellene postázni.
A rendelést amazon ajándékkártyával fizettem, melyet le is vont az egyenlegemből, így sikeres volt a fizetés. Elvileg érvényes megrendelést adtam le, emailben visszaigazolást is kaptam erről. Szóval az ajándékkártyával nem lehetett gond.A kérdésem, hogy ez normális, hogy ilyen sokára adják fel a terméket?
Kell-e attól tartanom, hogy végül meg sem kapom, illetve visszamondja az eladó a rendelést?Egy időzített akció volt, amikor leadtam a rendelést, így volt 13 euro kedvezmény az árra (amikor beléptem, még kb. 1 óra volt vissza az akcióból, de miután leadtam a rendelést, azonnal befejeződött az akció). Számszerűsítve a 84.99 euro helyett 71.99-et kértek.
Lehetséges, hogy ezzel van a gond?Létezik/létezhet olyan, hogy visszamondják a rendelésem, vagy csak ilyen sok idő, mire szállítanak?
Ha lassan szállítanak, az nem gond, az viszont nem lenne korrekt, ha ők visszamondanák a rendelést, azaz a saját árajánlatukhoz nem tartanák magukat.
Ha egy boltban valami akciós, ott sem mondják azt, hogy mégsem tudják odaadni a kiírt árban a terméket...Mik a tapasztalatok a "Dispatching soon" üzenetes rendelésekkel kapcsolatban?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs