Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foremi
tag
Sziasztok!
Én szeptember 19-én (kedden) rendeltem egy mobiltelefont az amazon.de oldalról. A csomagnál azt írták, hogy 20.-án postázzák. De még a mai napig nem adták fel. 21-étől a "Dispatching soon" jelenik meg. Azóta semmi változás. A készülék Fulfilled by Amazon-os termék, ezért elvileg az Amazonnak kellene postázni.
A rendelést amazon ajándékkártyával fizettem, melyet le is vont az egyenlegemből, így sikeres volt a fizetés. Elvileg érvényes megrendelést adtam le, emailben visszaigazolást is kaptam erről. Szóval az ajándékkártyával nem lehetett gond.A kérdésem, hogy ez normális, hogy ilyen sokára adják fel a terméket?
Kell-e attól tartanom, hogy végül meg sem kapom, illetve visszamondja az eladó a rendelést?Egy időzített akció volt, amikor leadtam a rendelést, így volt 13 euro kedvezmény az árra (amikor beléptem, még kb. 1 óra volt vissza az akcióból, de miután leadtam a rendelést, azonnal befejeződött az akció). Számszerűsítve a 84.99 euro helyett 71.99-et kértek.
Lehetséges, hogy ezzel van a gond?Létezik/létezhet olyan, hogy visszamondják a rendelésem, vagy csak ilyen sok idő, mire szállítanak?
Ha lassan szállítanak, az nem gond, az viszont nem lenne korrekt, ha ők visszamondanák a rendelést, azaz a saját árajánlatukhoz nem tartanák magukat.
Ha egy boltban valami akciós, ott sem mondják azt, hogy mégsem tudják odaadni a kiírt árban a terméket...Mik a tapasztalatok a "Dispatching soon" üzenetes rendelésekkel kapcsolatban?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest