Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foremi
tag
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
De lehet, viszont elvileg van csomag nyomkövetés. Majd holnap kiderül.
-
Foremi
tag
Én egy hete rendeltem egy mobiltelefont az amazon.de oldalról. A terméket nem adták fel, azt írja, hogy "Dispatching soon", ami szabad fordításban azt jelenti, hogy hamarosan elküldjük.
Mivel nem postázták a terméket, tegnap írtam az Amazonnak (Fulfilled by Amazon a termék, így az Amazonnak kellene postázni). Azt válaszolták, hogy beállították a leggyorsabb külön díj nélküli szállítást, legkésőbb 48 órán belül meg kell kapjam a terméket. De azóta sem postázták. Még mindig a "Dispatching soon" jelenik meg, tőle jobbra pedig azt írja, hogy holnap kézhez kapom (ami elég valószínűtlen, még fel sem adták).
A terméket amazon ajándékutalvánnyal fizettem, le is vonták.
Akciós terméket rendeltem, így a 84.99 euro helyett 71.99-et kellet fizetni.Találkozott már valaki hasonlóval?
-
Foremi
tag
Sziasztok!
Én szeptember 19-én (kedden) rendeltem egy mobiltelefont az amazon.de oldalról. A csomagnál azt írták, hogy 20.-án postázzák. De még a mai napig nem adták fel. 21-étől a "Dispatching soon" jelenik meg. Azóta semmi változás. A készülék Fulfilled by Amazon-os termék, ezért elvileg az Amazonnak kellene postázni.
A rendelést amazon ajándékkártyával fizettem, melyet le is vont az egyenlegemből, így sikeres volt a fizetés. Elvileg érvényes megrendelést adtam le, emailben visszaigazolást is kaptam erről. Szóval az ajándékkártyával nem lehetett gond.A kérdésem, hogy ez normális, hogy ilyen sokára adják fel a terméket?
Kell-e attól tartanom, hogy végül meg sem kapom, illetve visszamondja az eladó a rendelést?Egy időzített akció volt, amikor leadtam a rendelést, így volt 13 euro kedvezmény az árra (amikor beléptem, még kb. 1 óra volt vissza az akcióból, de miután leadtam a rendelést, azonnal befejeződött az akció). Számszerűsítve a 84.99 euro helyett 71.99-et kértek.
Lehetséges, hogy ezzel van a gond?Létezik/létezhet olyan, hogy visszamondják a rendelésem, vagy csak ilyen sok idő, mire szállítanak?
Ha lassan szállítanak, az nem gond, az viszont nem lenne korrekt, ha ők visszamondanák a rendelést, azaz a saját árajánlatukhoz nem tartanák magukat.
Ha egy boltban valami akciós, ott sem mondják azt, hogy mégsem tudják odaadni a kiírt árban a terméket...Mik a tapasztalatok a "Dispatching soon" üzenetes rendelésekkel kapcsolatban?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi