Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Nekem meg elindult a csík, aztán valami delay történt, azóta fekete a csík, nem zöld.
(The carrier has scheduled delivery for the next working day, as the business is currently closed.
Feucht, DE)
Ez több mint egy napig így volt, látszólag azon a helyen dekkolt ahol a delay történt, viszont továbbra is azt írta, hogy arriving a tervezett napon, aztán úgy egy órája megint kizöldült a csík és már Budán van a csomag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Dispatching soon kb annyit jelent ma feladják.
Azóta feladták? Ha igen van mellette nyomkövetési szám?bigsee: nekem ez a tapasztalatom. Volt egy ilyen nem elinduló rendelésem nekem is, zárolták az összeget. Mondták töröljem és rendeljem meg újból. Töröltem a rendelést de a zárolás ott maradt 31 napig a számlán. Kicsit húztam a számat mert nem olcsó cucc volt és így kb 2x kellett kifizetnem ugyanazt. Persze 31 nap után feloldotta a bank a zárolást.
-
Zeki
nagyúr
Szerintem csak simán elfogyott, és várnak a termék beérkezésére.
Ha már fizettél, max akkor mondhatják vissza, ha nem rendelhető a nagykerből a termék.....
Az amcsi amazon hiába mutatta amit, semmit se ért. Mivel a német amazonnál aktiváltam (így tudtam csak akciósan megvenni egy porszívót német címre, amit aztán elhoztak nekem), és ezek már 2 nappal előtte terhelték akkor is, ha nem kértem.
Szerencsére az angolra átállt német amazonon megtaláltam hol kell lemondani az előfizetést, amit levontak.
Meg is jött a német nyelvű email, hogy a 69 eurót visszatérítik.Azért jó nagy baki, hogy bár .com szerint a próba időszak tart még, de le van mondva, és nem újul meg, a .de oldal azért bőszen beterhel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Ha akarjátok törölhetetitek valamelyiket!