Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Erdekes fejlemenyem van az amazonos rendelesem kapcsan. Reggel leadtam egy termekre a rendelest, jott is rola email, fizeteskor megadtam a kert kartyaadatokat es kesz is voltam. Nem igazan tortent azon kivul semmi h 1ft zarolodott a szamlamon de tobb penzt nem vontak le, illetve a rendeles alapota sem mozdult elore.
Most kaptam egy nemet nyelvu levelet a nemet amazontol, hogy bizonyitsam h enyem a kartya illetve csatoljak be a szamlarol kimutatasokat nekik 3 napon belul faxon vagy postai uton nemet cimre. A fiokomat zaroltak be sem tudok lepni, illetve faxolni nem igazan tudok es nem hiszem h 3 nap alatt postan be fog erni a szamlakivonat.... Ha 3 napon belul ez nem tortenik meg akkor torlik a rendelesemet. Ilyet miert kerhetnek illetve csinalnak?
En a sajat nevemrol a sajat szamlamhoz tartozo bankartyat adtam meg fizeteshez, szalitashoz meg tesomek nemet cimet kint nemetorszagban. Ez lehet a gond vagy mirt kernek tolem ilyeneket?Koszonom a segitseget!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek
- További aktív témák...
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest