-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi962
őstag
válasz Mr.Csizmás #7676 üzenetére
Az lesz.Köszi
-
jilian
addikt
válasz Mr.Csizmás #7665 üzenetére
De ez mire jó?
Ha valaki megveszi, akkor így az adatait el tudják lopni? -
djnice
veterán
válasz Mr.Csizmás #4128 üzenetére
Újra 99.95 lett, meg is rendeltem gyorsan
-
djnice
veterán
válasz Mr.Csizmás #4125 üzenetére
Hmm, érdekes, már nálam is, ki érti ezt...
-
djnice
veterán
válasz Mr.Csizmás #4125 üzenetére
Nálam 99.95-öt mutat.
-
AXisBOLD
addikt
-
s7evcsenko
addikt
válasz Mr.Csizmás #4009 üzenetére
Ja hogy áfa különbözet!
Oks, sorry az okoskodásért."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
AXisBOLD
addikt
válasz Mr.Csizmás #4002 üzenetére
yepp valami ilyesmire gondoltam és is, de s7evcsenko kollégának igaza van, az ennél több lenne.
szerk.:
(#4004) radi8tor: meg is vettem, mert még így is kevesebb mint fele a teljes árnak , de azért mégiscsak érdekel, hogy mi az a +~6 EUR, ez meg teljesen normális szerintem.[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
s7evcsenko
addikt
válasz Mr.Csizmás #4002 üzenetére
Az 25+Euro lenne, ez meg csak 6,5 körül van...
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
AXisBOLD
addikt
válasz Mr.Csizmás #3993 üzenetére
szia,
thx, de -
lehet csak én vagyok béna--> biztos - nem látom az eladó adatlapját (összesített pozitív/negatív értékeléseket), csak pár véleményt alul, illetve azt se, hogy pillanatnyilag hol található a termék-->[link]
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Erdei88
veterán
válasz Mr.Csizmás #3982 üzenetére
Köszi a gyors választ. Azt hiszem maradok az itteni használt piacnál
-
Laox
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #3948 üzenetére
Ha kamu, az Amazon akkor is segít, mint az eBay. Ha nem az lenne, amit akarsz, nem adják oda a pénzt az eladónak, hanem visszaküldik neked.
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Mr.Csizmás #3839 üzenetére
Ha nem törlik a zárolást a számládon, ahogy nekem se anno, akkor 30 nap. (Ami a banki zárolásokra elő van írva)
-
válasz Mr.Csizmás #3803 üzenetére
Mielőtt fizetnél, van lehetőséget választani, hogy az Amazon miként számoljon:
Ha HUF-on marad, akkor ők vátják át, ha EUR-ra teszed, akkor az Amazon eurót kér és majd a bankod váltja. Általában ez az utóbbi a jobb megoldás.
A Slime draws near! Command?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #2131 üzenetére
Esetleg lehet nézni a termék adatlapján az eladóknál, hogy oda van írva szövegesen a nemzetközi szállítás.
Sajnos nem ennyire szofisztikált ez, alapvetően saját országuknak vannak az oldalak (UK, DE, FR, IT, stb)⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest