Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- perge666: Egy korszak vége
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
ebay-ről már többször rendeltem. Tűnt már el küldeményem, és tudom, hogyan intézik az ebay-en az eltűnt küldemények sorsát. Az eladó visszaadja a teljes árat + postaktg-t, ha erre nem hajlandó akcióba lép az ebay buyer protection, és ők adják vissza. Ez nem téma tehát.
De most rendeltem előszőr amazonról. Árat bankkártyával fizettem előre. Még messze vagyunk attól, hogy megjöjjön a küldemény, de kérdés: az amazonon mi az ügymenet eltűnt küldemény esetén? Nem trackable küldeményről van szó, sima légipostai.
Ki ad vissza pénzt? Az eladó vagy az amazon? Mi van ha az eladó nem áll szóba velem, és elnyeli a pénzt, és nem küld semmit? Vagy küld, de az eltűnik?
Itt is van buyer protection?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest