- Szólánc.
- Kínai erősítő vásárlási tippek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- R.I.P. Aláírások
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Köszi!
-
Játékos
addikt
Ezzel egyet lehet érteni, de nem ez a kérdés alapvetően. Nagyon sötét (annyira, hogy a növényzet majdnem fekete), vagy pedig nem? Ez a kérdés.
Azért köszi!Itt a file, mert mindenhol átszineződik/méreteződik/élesedik a fotó...
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Itt egy kép, ami az én monitoromon SZERINTEM teljesen elfogadható színvilággal bír. A monitor sRGB-re van állítva, jól láthatók a kép apróbb részletei is.
Ugyanez a kép telfonon, illetve több másik monitoron (facebookról) alig látható. Rendkívül sötét. Mi lehet a hiba? Nálatok bazi sötét?
Előre is köszi a segítséget!Érdekes! Ide feltöltve meg még világosabb!
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz
Segnior_Barthez #2849 üzenetére
Ez nekem szólt, ha jól értem?!
Köszi mindenkinek!
-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
válasz
Segnior_Barthez #2840 üzenetére
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, hogy melyik jobb (vagy rosszabb) a kettő közül? Esetleg valami észrevétel, javaslat??
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz
Murderer69 #2485 üzenetére
-
Játékos
addikt
válasz
Murderer69 #2483 üzenetére
Sőt, nálam lehetett volna a D5100-am is...
(az Oly-t lecseréltem.)
De egyébként azzal se lett volna sokkal szebb szerintem. -
Játékos
addikt
válasz
Murderer69 #2466 üzenetére
Köszi. Nem szeretném befolyásolni az esetleges többi válaszadót, így nem mondom meg egyelőre, hogy nekem melyikek tetszenek jobban...
-
Játékos
addikt
válasz
Murderer69 #2446 üzenetére
-
Játékos
addikt
Szia!
Én akárhogy is nézem, nem látom, milyen szávokról van szó.
Egyébként ugyanolyan meleg volt! Konkrétan leégett a bőröm!Jaaa! A másik képen most vettem észre! Nyilván a Photoshop "műve", mert 3 képből van, és ezek szerint kicsit becsapta az automatikát a színkülönbség...
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz
Murderer69 #2140 üzenetére
-
Játékos
addikt
válasz
Murderer69 #2118 üzenetére
Igen, Sanyi elég egyszerűen kritizál, én is megkaptam tőle 1-2 alkalommal. Tény, hogy nem bőbeszédű, viszont általában egyet lehet érteni a véleményével. Másrészt nem kritikusok olvassák, válaszolnak itt, úgyhogy ne is várj profi fotós kritikákat...
-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
válasz
Milan24 #2079 üzenetére
Mem vagyok benne biztos, mert elefonról tolom jelenleg, de nekem úgy tünik, hogy elég élesek a koszok, mintha majdnem fókuszban lennének. Vagy rosszul látom?
Egyébként az hogy néz ki, ha magát az érzékelőt csikarja meg az ember? Szemmel alig észrevehetően.Másik obit próbáltál??
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz
Murderer69 #2067 üzenetére
A bambis tetszik!
-
Játékos
addikt
válasz
Murderer69 #2067 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Értem a kérdést. A legjobb, ha rászánsz elég sok időt, és hagyod, hogy a gyerkőc természetes legyen! Ne érezze a szituációt, ne zavard semmiben sem, és nem kell mindig a kamerába néznie! Én (mondjuk laikusnak) alapvetően nem szeretem a műtermi, illetve beállított képeket. Szépek, de semmi természetes nincs benne, ha tökéletes smikben/frizuában, ruhában feszengő pózban van lefényképezve valaki, pláne, ha az egy gyerek!
Én mindenképpen kis mélségélességgel fotóznék, lehetőleg nem túl zsúfolt háttér előtt, és nem állnék meg 50-60 képnél 15-20 perc múlva. Szánj rá elég időt, és ne sajnáld az expo gombot!Ha a szülők partnerek benne, akkor feltétlen csinálnék közöset is velük.
Másrészt ha még nem tetted meg, nézegess fotófeltöltő oldalakon gyerkőcös képeket, hátha megihlet valamelyik. -
Játékos
addikt
Szia!
Jó nagy ablak, napsütés, esetleg egy kazalnyi lámpa, sok türelem, kitartás. Ezek nem fognak ártani. Én, ha muszáj lenne mégis a beépített vakut használni, akkor kicsit visszább venném a teljesítményét, mert úgy nem olyan "feltünő" a képeken.
Sok sikert, mutass majd nekünk is a végeredményből. -
Játékos
addikt
válasz
szemtelen #1315 üzenetére
A karneválon van mit fotózni,
én is voltam pár évvel ezelőtt. Öltözz melegen, és a forralt bor jótékony hatású ilyen hőmérsékleten!
Bátorság, a gép ritkán akadálya a jó fotónak, és csatlakozok az előttem szólókhoz. Fény minden bizonnyal lesz elegendő, mert nappal lesz így az iso-t alacsonyan tudod tartani. Majd mutass nekünk is képeket.
Legjobbakat![ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz
filózoli #1230 üzenetére
Zoli!
Tedd már meg légyszi, hogy megfogalmazod, mit is akartál mutatni ezekkel a képekkel!
Írd le konkrétan, hogy mit gondoltál, mikor megörökítetted őket, milyen érzéseket akartál a fotók által közvetíteni. Kell, hogy érzés legyen benne, mert mint téma, abszolút semmi érdekes nincs bennük.Mindenféle rosszindulatot mellőzve mondom. Biztos én vagyok defektes, de én nem látok semmit ezeken a képeken...
A második kifejezetten alacsony nívón van, gyakorlatilag rossz érzés ránézni.
Tényleg nem bántani akarlak, te kérdezted a véleményeket.
Béke! -
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #1128 üzenetére
Nyílván teljesen tudatos, művészet volt...
Minden zsidóságot, és kereszténységet félretéve, nekem annak a képnek van hangulata! Számomra az első képe Zolinak, ami tetszik.
-
Játékos
addikt
válasz
runner 125 #1052 üzenetére
-
Játékos
addikt
válasz
runner 125 #1052 üzenetére
Jó reggelt!
Nem kell róla leszedni, mert otthon megvan az eredeti, és az nem zajos. Sőt, mint mondtam, nekem az egy kicsit "steril" volt. Hazamegyek, megmutatom.
A vágás tényleg nem tesz neki rosszat. -
Játékos
addikt
válasz
runner 125 #1050 üzenetére
Inkább mutasd meg, milyenre vágtad.
Azt olvasgattam, hogy nem illik levágni a feje tetejét a modellnek a portrékon, ezért hagytam ilyenre.
-
Játékos
addikt
válasz
runner 125 #1048 üzenetére
ISO100
a zajt én adtam hozzá, mert olyan "steril" volt. Úgy érzed, sok lett?
Persze minden monitoron másképpen néz ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen monitort vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...