- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Skype adatvesztés
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mishubi
tag
Nem sértődésről van szó ahhoz szerintem már nagyok vagyunk, de javíts ki ha tévedek.
Csak ha eddig reagáltam az mindig keveredett a személyes nézőponttal..ezért írtam azt és a vágás is ehhez tartozik, mert nekem így tetszik, hogy a kép negyedekre bontható abból egyiken szerepel az "alany" a másik 3 negyed pedig tiszta.. és bennem volt az is, hogy ha a légy esetleg elindulna akkor nagy eséllyel a tisztán hagyott irányba szállna.
A zajossághoz pedig annyit, hogy az eredeti kép zajos volt és a zaj csökkentésre használt program elmosta a mozaikszem részleteit és a hátán található szálakat.Legközelebb próbálom magasabb isoval..
Természetesen nem mondom, hogy tű éles volt, mert manuális gyűrűsorral csináltam.De sokat rontott rajta a program.
Az ehhez fűzött kritikáddal nincs is bajom, mert megértem.Úgyhogy nem kell félreérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Mini PC
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple MacBook
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel
- Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR objektív eladó
- Canon EF-S 55-250mm IS II és Canon EF-S 55-250mm STM objektívek
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest