Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz dellfanboy #6979 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
dellfanboy
Gépész technikus végzettségem van, de mindenképpen szeretnék még egy szakmát mellé.
6,5 évet töltöttem egy multinál, főként CNC gépeket kezeltem.
Magántanárhoz járok, angolul tanulok.
Van némi pénzem, illetve van saját autóm is.~7 évet lehúztam egy fém megmunkáló multinál, a jobb munka illetve pénz reményében átmentem Vácra egy másik céghez, de sajnos rosszabb volt még az előzőnél is, így 3 hónap után felmondtam. Jobb híján vissza megyek az előző cégemhez, amíg nem találok jobbat.
Nem ragaszkodom BP-hez. Jobban örülnék ha nem kellene újra multinál melózni.Faluról költöznék (Nógrád megye). Szüleimnél lakok jelenleg. Se kutyám se macskám.
Van ebben az országban olyan, hogy jó terv, mármint munkával kapcsolatban? A legutóbbi ilyennél 250K-t dobtam ki az ablakon.
Cathfaern
Albérlet sajnos, el laknék én idegenekkel is, magyarul elég nekem egy szoba is.
Gombinyó
Már megtörtént, most a rom eltakárítás folyik. Bár őszintén szólva elég kilátástalan ez az egész.
Hiába van egy szakmám, mindenből csak egy alapot kaptam (PLC, CNC stb..) ha nem akar a cég azzal foglalkozni, hogy betanítson/képezzen akkor gondban vagyok.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- Star Citizen
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Eredeti játékok OFF topik
- Delta Force (2024)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest