Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
A meglévő munkám mellé keresek másodállást, beugrósként.
Szeretném ha törvényes keretek között történne, és kifizetnének.Jelenleg 3 nap dolgozom 3 nap pihenős vagyok.
A kérdésem, kell valamire figyelni ebben az esetben?
Sosem volt még így munkám. Futárkodás, stb... Szerű munkára gondoltam.Köszönöm a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz Mercutio_ #7273 üzenetére
Mert nem tudta az ember most milyen pozícióban akarják foglalkoztatni.
Ha csak gépbeállító akkor sokkal többet nem adnak, de ez már magasabb szint.
Csak hát mindenhol azt hallom, hogy új gyár, elsőnek érdemes bekerülni stb...>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Jelentkeztem egy újrainduló, nagynevű elektronikai céghez. Pozíciók nem voltak megjelölve annyira új az egész.
Az állásinterjún elmondták, hogy 3 hónapra Koreában kellene betanulni, ami nem jelentene gondot számomra. Arra is rákérdezett mennyit keresek a jelenlegi helyemen, és hogy mennyit szeretnék kapni?! Elmondtam neki, hogy 900Ft bruttó órabérem van, ezért is szeretnék váltani, illetve ennél többet szeretnék keresni a jövőben. Ma e-mailben kaptam egy állásajánlatot.
Bruttó 1000Ft-os órabérről.
Gépész technikus a szakmám, és Karbantartó technikusnak akarnak felvenni/alkalmazni.Értelem szerűen kevésnek tartom ezt az összeget.
Szerintetek feszegessem a pénz kérdést? Már csak azért is kérdezem mert egy új gyárról beszélünk. Illetve nekem is van még mit tanulnom.
Mennyit kérnétek a helyemben? Érdekel a munka, de hülyét sem akarok csinálni magamból.
1200-1300Ft jó lenne, úgy megérné váltanom. Ebben a cégben látom a jövőt, a jelenlegi helyemben nem.Köszönöm a választ előre is.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz dellfanboy #6979 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
dellfanboy
Gépész technikus végzettségem van, de mindenképpen szeretnék még egy szakmát mellé.
6,5 évet töltöttem egy multinál, főként CNC gépeket kezeltem.
Magántanárhoz járok, angolul tanulok.
Van némi pénzem, illetve van saját autóm is.~7 évet lehúztam egy fém megmunkáló multinál, a jobb munka illetve pénz reményében átmentem Vácra egy másik céghez, de sajnos rosszabb volt még az előzőnél is, így 3 hónap után felmondtam. Jobb híján vissza megyek az előző cégemhez, amíg nem találok jobbat.
Nem ragaszkodom BP-hez. Jobban örülnék ha nem kellene újra multinál melózni.Faluról költöznék (Nógrád megye). Szüleimnél lakok jelenleg. Se kutyám se macskám.
Van ebben az országban olyan, hogy jó terv, mármint munkával kapcsolatban? A legutóbbi ilyennél 250K-t dobtam ki az ablakon.
Cathfaern
Albérlet sajnos, el laknék én idegenekkel is, magyarul elég nekem egy szoba is.
Gombinyó
Már megtörtént, most a rom eltakárítás folyik. Bár őszintén szólva elég kilátástalan ez az egész.
Hiába van egy szakmám, mindenből csak egy alapot kaptam (PLC, CNC stb..) ha nem akar a cég azzal foglalkozni, hogy betanítson/képezzen akkor gondban vagyok.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Melyik sorrend lenne a helyesebb szerintetek?!
Előbb felköltözni Budapest-re és úgy munkát keresni, vagy keressek előbb egy elfogadható munkát, és utána nézelődjek a közelben valami munka után?
Ha a második a jó megoldás, akkor ezt feltüntessem az önéletrajzomban? Mármint, hogy a munka kapcsán szívesen költözök is.
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Lehet, hogy képzelődöm, de kaptam egy szórólapot, rajta különböző állásajánlatokkal. Az email cím viszont:
munka157@gmail.com ettől az apróságtól eltekintve igényes, de ez akkor is szemet szúr. Mármint ha komoly hely/állás közvetítő cég lenne akkor lenne normális email címe nem? Vagy hunyjak szemet ilyen apróságok felett és adjam be az önéletrajzomat?!Üdv
-
Predator2
addikt
Helló
Egyik napról a másikra, dobál össze vissza a cégem.
Átraktak egy másik műszakba, majd onnan átkerültem folyamatos műszakba, mindezt 2 héten belül.
Elküldtek egy csomó embert, és a "maradékot" dobálják mint a rongybabát. Pénteken szól, hogy hétfőtől folyamatos műszak.Törvényes ez?
Üdv
-
Predator2
addikt
Helló
Volna köztetek valaki, aki vállalkozna rá, hogy átnézni az önéletrajzomat, és véleményezné?
Elmondaná, milyen hibák vannak benne, mi hiányzik belőle, stb... illetve segítene kijavítani azokat.
Csak egy mezei technikus vagyok.Üdv
-
Predator2
addikt
Köszönöm a segítségeteket.
Amikortól munkába ált - napjainkig, minden munkahelyet felsoroltam egyesével, mellette az évszámmal (tól-ig).
Ez az egyetlen év amikor munkanélküli volt.Nem tudom, hogy ez mennyire fontos a munkáltatók számára. De nem mertem kihagyni, nehogy furcsa legyen/félre értsék. Mert, hogy dolgozik 30 éve de az év lyukas, vajon merre kószált. A válasz egyszerűen csak annyi, hogy nem talált munkát.
Akkor ti ezt kihagynátok belőle ez a kis holtidőt?
Lakatos a szakmája, karbantartóként dolgozok/dolgozott évek óta.
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Ismét a segítségeteket kérném. Apum önéletrajzával kapcsolatban.
A munkanélküli időszakot feltüntessem az önéletrajzban?
Vagy mit a tanácsos ilyen esetben?Pontokba szedtem, hogy mikor hol dolgozott.
A munkanélküli időszakot így tüntettem fel.1994-1995 Munkanélküli
"Félek" ha kihagyom, azt gondolják, hogy börtönben volt stb... Mert nincs lefedve az az időszak.
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Tudom, nem teljesen ehhez a topichoz tartozik, de remélem segítetek, vagy akár átirányítotok az erre szakosodott helyre.
Létszámleépítést tervez a vállalat ahol dolgozom. 5 és fél éve vagyok ott. Azt szeretném megtudni, hogy a végkielégítést kötelező adni nekik, vagy csak adható?
Mindenki mást mond, ezért bizonytalan vagyok.
THX
-
Predator2
addikt
Helló
A cégem ahol jelenleg is dolgozom nevet változtatott. Minden maradt a régiben, de mivel új a tulajdonos új nevet kapott.
A kérdésem az lenne ezt hogyan kell feltüntetnem az önéletrajzomban?
Írjam rögtön az új nevet?Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest