Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Az IT területeken jártas kollégáktól szeretnék érdeklődni, hogy ebben a szituációban szerintetek milyen lehetőségeim vannak.
Gépészmérnök BSc + MSc végzettséggel, 3 év gépészmérnöki szakmai tapasztalattal erősen gondolkodom pályaváltáson, mert egyre inkább azt érzem, hogy jobban érdekel a programozás, mint az, amivel jelenleg foglalkozom. Az egyetemen a matematikát és a fizikát komolyan megtanították, illetve volt két tantárgy, ami a C/C++ alapjairól szólt, volt egy kicsi Matlab is. Ezen felül otthon is C++-oztam néhány hétig, továbbá egy-két hónapot rászántam Python tanulására. Végigcsináltam a Codecademy és Datacamp oktatókat, és otthon csináltam egy-két kis projektet. Jelenleg ezt a gépész munkaidőmön kívül folytatom, tehát elég lassan haladok, jó lenne munka közben gyűjteni a releváns szakmai tudást. Budapestre akarok költözni, és ott esetleg találni valamilyen fejlesztői állást.
Meglátásotok szerint milyen lehetőségeim lennének most, ha egyáltalán ilyen minimális alapokkal lennének, és milyen bérre számíthatnék ebben az esetben? Ha ez még kevés, akkor mennyit kellene még otthon önszorgalomból fejlődnöm, hogy a továbbiakban erre már munka közben legyen lehetőségem?
Az analitikus gondolkodásmód, nyelvtudás, és bármi egyéb soft skill, ami ilyen munkához szükséges, bőven megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest