Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Csak én érzem úgy, hogy az Aliexpress-en lassabban mennek picit a dolgok? Úgy értem, hogy az ebay-en megrendelek valamit, és azt szinte mindig még aznap, vagy másnap feladják. Itt meg nem ezt tapasztalom. Én gondolom ezt rosszul, vagy tényleg így van?
-
csab2
veterán
Február 14-én rendelt cucc még nincs itt.
Indítani akarom a dispute-ot. Az összeg visszatérítését kérem. A request detail-hez mit kell írni? -
csab2
veterán
-
csab2
veterán
Ha az irányítószámot elírtam, attól még megkapom ugye a csomagot? Úgy értem, hogy Magyarországon majd csak látják, hogy nem jó az irányítószám. Szegedi címre kértem a szállítást és véletlenül Kiskunfélegyháza irányítószámát adtam meg.
-
csab2
veterán
Február 14-én vettem egy terméket. Azóta állandóan azt írja a Track Order, hogy nem elérhető. Akárhányszor próbálom, mindig ez van. A tracking number: RF175560284CN.
Valahol esetleg rá lehet nézni, hogy mi a f.sz van? -
csab2
veterán
Sziasztok!
Dispute-ot mikor érdemes/kell indítani? Közvetlenül a Buyer Protection time lejárta előtt? -
csab2
veterán
Most látom, hogy véletlenül rossz irányítószámot adtam meg.
(
Ettől megjöhet még a csomag? -
csab2
veterán
válasz
PhilBrick
üzenetére
Egyébként most ugyanaz a termék 14 USD szállítási díjjal szerepel az oldalon. Tőlem viszont 7,5 dollárt kér. Ha azonban már feladta a cuccot, akkor várhatja... Miért volt olyan béna?
Igazából az a gond, hogy nem is magamnak rendeltem, hanem valakinek, megbízásból.
Köszönöm az infót! -
csab2
veterán
válasz
PhilBrick
üzenetére
Akkor valamit félreértettem.
Legutóbb ezt írta az eladó: "hi, you can open a dispute and choose Purchase Protection is running out, but package is still in transit, i will refund you."
Akkor ezek szerint feladta a csomagot, annak ellenére, hogy kér a szállításra 7,5 USD-t? -
csab2
veterán
Én is úgy gondolom, ahogyan írjátok.
Írtam neki, és kértem, hogy törölje a rendelésemet. Azt válaszolta, hogy open dispute és válasszam a purchase protection-t. Az a gond, hogy nem tudom kiválasztani az open dispute-ot, mert azt írja, hogy csak 10 nappal az árú feladása után tudom megnyitni. Az áru meg még nem került feladásra.
Mi ilyenkor a teendő? -
csab2
veterán
Sziasztok!
Most először rendeltem az aliexpress.com-ról. Ingyenes szállítású volt a cucc. Kaptam egy levelet az eladótól, hogy bocsi, de elfelejtette a szállítási költséget, küldjek még 7,5 USD-t.
Találkoztatok már ilyennel? Gyakori ez? Az ebay-ről több száz rendelésen túl vagyok, de még egyszer sem futottam bele ilyesmibe.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(