- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
A feje sztem bírja a golyót a filmben is: a Bolygó neve halál eposzban, amikor menekülőre fogják a szellőzőjáratokon át, Gorman hadnagy pisztolygolyói csak úgy pattogtak a szörnyecske fejéről
Ha belegondolsz sztem van vagy 5mm vastag a burája, ha merőlegesen találod el 5mm-t kell átütni. 45fokon már 7-et, 30fokon már 10mm átütés kell Mivel lekerekített az egész, ritkán fogod 90fokban meglőni. Ha a foga fémből van, tuti hogy a feje is abból vagy szénszálerősített cuccból
. A teste más tészta lenne, oda sztem tuti jó volna a pisztoly, csak hülyén adná ki hogy már az elején lelövöd 17szinttel a vége előtt 
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha belegondolsz sztem van vagy 5mm vastag a burája, ha merőlegesen találod el 5mm-t kell átütni. 45fokon már 7-et, 30fokon már 10mm átütés kell Mivel lekerekített az egész, ritkán fogod 90fokban meglőni. Ha a foga fémből van, tuti hogy a feje is abból vagy szénszálerősített cuccból
. A teste más tészta lenne, oda sztem tuti jó volna a pisztoly, csak hülyén adná ki hogy már az elején lelövöd 17szinttel a vége előtt