Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
A feje sztem bírja a golyót a filmben is: a Bolygó neve halál eposzban, amikor menekülőre fogják a szellőzőjáratokon át, Gorman hadnagy pisztolygolyói csak úgy pattogtak a szörnyecske fejéről
Ha belegondolsz sztem van vagy 5mm vastag a burája, ha merőlegesen találod el 5mm-t kell átütni. 45fokon már 7-et, 30fokon már 10mm átütés kell Mivel lekerekített az egész, ritkán fogod 90fokban meglőni. Ha a foga fémből van, tuti hogy a feje is abból vagy szénszálerősített cuccból
. A teste más tészta lenne, oda sztem tuti jó volna a pisztoly, csak hülyén adná ki hogy már az elején lelövöd 17szinttel a vége előtt 
Új hozzászólás Aktív témák

- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SUSE Linux
- Androidos tablet topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha belegondolsz sztem van vagy 5mm vastag a burája, ha merőlegesen találod el 5mm-t kell átütni. 45fokon már 7-et, 30fokon már 10mm átütés kell Mivel lekerekített az egész, ritkán fogod 90fokban meglőni. Ha a foga fémből van, tuti hogy a feje is abból vagy szénszálerősített cuccból
. A teste más tészta lenne, oda sztem tuti jó volna a pisztoly, csak hülyén adná ki hogy már az elején lelövöd 17szinttel a vége előtt