Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomturkey
csendes tag
A rohadt kiborgok a a legidegesítőbbek, ahol jelenleg vagyok a játékban egyszerűen mindenhol ott vannak. Elfutni ugyan el lehet előlük, de akkor meg jó eséllyel oda vonzom a lényt. Tegnap este elfutottam pár elől és valami csoda folytán nem támadott le egyből. Egy nagyobb, 2szintes terembe értem, ahol sikerült feldöntenem egy táblát és egyből hallottam, hogy jön. Bujkáltam és sikerült lejutnom az alsó szintre persze közben folyamatosan felfelé nézegettem, hogy merre keresgél. Erre ráléptem egy földön fekvő kiborgra amit ugye észre se vettem, az elkapta a lábam és mire kiszabadultam persze odajött a lény és lezúzott
Amúgy nagyon tetszik a játék, nagyon eltalálták a hangulatát. Sötétben, egy jó fülessel elképesztő élményt tud nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák

- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Apple Watch S11 46mm - fekete, full doboz - Apple garancia (106)
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- NVIDIA GEFORCE4 MX 4000 64 MB RETRO AGP VIDEOKÁRTYA
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nagyon tetszik a játék, nagyon eltalálták a hangulatát. Sötétben, egy jó fülessel elképesztő élményt tud nyújtani.