Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzoli79
tag
Sziasztok !
Átnyergeltem Én is másik mobilra, S3 LTE-vel hozott össze a sors, de azért megmaradt az alca is. Első komolyabb telcsim az alca volt, szívemhez nőtt. Ég és föld a két telcsi, persze nem egy kategória.
FAKIRR: mivel neked is samsungod lett, nem probáltad véletlenül a fastbootos recovery indítást ?[ Szerkesztve ]
-
tzoli79
tag
válasz bagyusz #17713 üzenetére
Köszönjük, nagyon PROFI vagy, az biztos ha Te nem lennél már rég eladtam volna a telcsimet, igaz vettem mellé egy másikat egy s3 lte-t.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy a képernyő scroll miért ennyire folyamatos az s3-on , nem hinném hogy a 4magos proci miatt, biztos lehetne az alcán is ilyen finom scroll-t valahogy előhozni.
Mondjuk sokat javult a cm10.1-ben.Továbbra is köszönjük neked kitartó munkádat és erőfeszítéseidet !!!
-
tzoli79
tag
Bagyusz, isten király lett a CM10.1.
Végre egy olyan gyors rom mint a GB volt, nem laggol, nem várok mint pc-n a windowsra míg
betölt egy programot, stb...
Nagyon PROF vagy, hagyom is ezt a romot, igaz még nem próbáltam a bluetooth-t, wifi megosztást. -
tzoli79
tag
válasz tothjozsi96 #12397 üzenetére
Kösz szépen !!!
Már a frász vert ki !!!
-
tzoli79
tag
Sziasztok !!!
Van egy hatalmas problémám, bootoltatni akartam a matchfixes recovery-t, de nem ment, azt irta waiting device.
Gondoltam nem probléma majd terminal emulatorbol, csak nem indul a telcsi.
Második rezzenés után hanyatt droid, benne piros !-jel.
Most mi a teendő, tégla lett a telcsim? Öt perce még rendesen futott H1N1 Clean ICS. -
tzoli79
tag
Sziasztok !!!
Megosztom veletek a szenvedésemet, vééééééééééééégre sikerült frissítenem ICS-re.
Sokat szenvedtem vele, régóta próbálom frissíteni.
Tavaly vettem a telcsit, semmit nem tudtam az androidról, hamar ki is feküdt.
A fórumot olvasgatva megtanultam, hogy kell custom romokat telepíteni.
Később csak bosszantott, hogy kéne hivatalos ICS, ezért hamar megörűltem, hogy rá
találtam a legutolsó GB 2.3.6 v61L-re, mely frissíthető ICS-re. Sajnos ez nem úgy működött ahogy én
gondoltam, nem sikerült a frissítés, se FOTA-val sem OTU-val, kaptam egy szép sárga felkiáltó jelet.
Bagyusszal elcsevegve adott egy ötletet, hogy szerinte csak úgy működik, ha vissza rakom azt a GB-t
a telcsire amivel vettem és szépen lépcsőzetesen végig frissítem.
Eltartott majdnem egy napig míg rájöttem melyik, kezdtem az elsővel v616 és utána v61c, végül a v61j lett a
befutó, de OTU-val így sem ment (nem találta a lemezt), csak FOTA-val. Persze mind gyári t-mobile-os GB.Szerintem minden t-mobile-osnak hasonló lehet a gond akinek nem megy a frissítés,
egy próbát mindenesetre megér, ez is egy lehetőség.Előfordulhat, hogy így sem megy a frissítés akkor itt egy [link], ahonnan
letudjátok tölteni mindegyik GB-hez az update patchet (Köszönet Bagyusznak!)
Update-el csak akkor kell kiprobálni, ha végképp nem megy patch nélkül egyik GB-vel sem.Bocsi, kicsit hosszú lett.
[ Szerkesztve ]
-
tzoli79
tag
Sziasztok !
Próbáltátok már ezt a MIUI-t ?
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=363389&st=3600Feltelepítettem, néha fagyott a kezelőfelület, de működött a telefonálás, szinkronizálta az
account-jaimat, playstore is megy, még tesztelem...Ti mit tapasztaltatok?
[ Szerkesztve ]
-
tzoli79
tag
Sziasztok !
Sajnos sikertelen az OTU-val való frissítésem GB 2.3.6-ról ICS 4.0.4-re.
Utána észrevettem, hogy amit az otu letöltött csomagot megmaradt a kártyán a .download mappában az update.zip (kb: 220MB) fájl.Az lenne a kérdésem, hogy CWM recovery-vel csak BOOT-tal meg merjem e probálni telepíteni ezt az UPDATE.ZIP-et.
Nem tudom mi lessz a végeredmény, téglát nem szeretnék csinálni a telóbol.
Remélem tudtok segíteni.
-
tzoli79
tag
válasz wwenigma #10706 üzenetére
milyen linket szeretnel?
talan erre gondoltal ? http://logout.hu/bejegyzes/bagyusz/ot-995_h1n1/hsz_351-400.html
itt ezt irta baggyusz, idezem:
"FONTOS CWM6-ban nem működik az sdkártya felcsatolása PC-re. A saját wifi mac címünk használatához szükséges egy rom backup (a gyári rendszerünkről) ami lehet GB vagy ICS is, a lényeg hogy az nvram.txt file-t másoljuk fel az sd kártya gyökerére.Az nvram.txt filet-t megtaláljuk a rom mentésünk custpack partícióján azon belül a JRD_custres\wlan\ helyen)
-Felrakod az SD kártya gyökerébe a romot és a google gappset(nem tömöríted ki a zip filet)
-Letöltöd a CWM_6_20130305-t (a wifi mac cím visszaállítás csak ezzel a CWM-l működik, mással nem !!!)"[ Szerkesztve ]
-
tzoli79
tag
Most megyek meloba.
Majd reggel visszatérek, addig is ha valakinek van valami otlete szivesen elolvasnam. -
tzoli79
tag
Sziasztok !!!
Sajnos úgy jártam, hogy felszerettem volna tenni a cm10_20130322-es kiadást a CWM6_20130305-os recoveryvel, de a recovery nem hajlandó bootloni .
A cmd ablakban OKAY-t ir ki, de mégsem indul el a recovery.
Megrobáltam a cwm_cocktail_cyanogenmod_20121019 verziot be bootolni az elindult egybol.
Most ezzel telepitettem a cm10-et.Kérdezném, hogy nem probléma ez?
Valami hátrányal jár?
Miért nem indul a CWM6_20130305?Segitsegeteket elore is koszi !!!
-
tzoli79
tag
Sziasztok !!!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy a gyári recovery miért nem indul el ?
Hangerő fel + power on , a második rezzenés után sárga felkiálltójel. -
tzoli79
tag
Sziasztok !
Örülök, hogy olyan fórumot találtam a telefonnal kapcsolatban ahol tudnak nekem segíteni.
Bagyusz H1N1 v5.5 romot tettem fel a Ti segítségetekkel, egy ideje olvasom a fórumot csak nem rég regisztráltam, idáig a háttérben meghúzódva figyeltem a tapasztalataitokat .Nagyon megvagyok elégedve ezzel a rommal, csak egy kérdésem volna, hogy amikor kikapcsoló gombot nyomom hosszasan, több lehetőség is adódik (restart, recovery, stb...), mikor a RECOVERY-re nyomok újraindul a telefon gondolom be kéne jönnie a RECOVERY-nek. Sajnos nekem nem jön be, ALCATEL logo után android logó felett fehér háromszög benne sárga !-jel.
Ugyanezt tapasztaltam mikor OTU-val probáltam korábban a gyári GB-t frissíteni ICS-re.
Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm nektek !!!
-
tzoli79
tag
válasz ->Raizen<- #8607 üzenetére
Az lesz az, igen.
-
tzoli79
tag
Sziasztok !
Mai napon sikerült feltennem az OT 995-ös GB bootloader-es tecsimre cm10-et.
Azért is csodálkoztam mert többen írták, hogy csak ICS bootloader-esre lehet feltenni.
cm10-20130220-UNOFFICIAL-cocktail.zipA google apps csomag is jól működik, szinkronizálás, gmail, play,... minden.
gapps_jb-2013.02.14_OT995.zipSzóval most boldog vagyok.
Gondoltam megosztom veletek.
-
tzoli79
tag
Sziasztok !!!
Kiprobaltam h1n1 romokat megvagyok veluk elegedve, de gondoltam egyet frissiteni kene hivatalosan ICS-re.
Vissza raktam a gyari T-MOBILE V61L ROM-ot, minden rendben ment, elindult, fel is ajanlotta a rendszer frissitest ICS-re. Engedtem neki, letoltotte, ujrainditotta a telomat, gondolom belepet a recoverybe zold android logo aljan elindul a csik aztan korulbelul a felenel beugrik FEHER HAROMSZOG BENNE SARGA FELKIALLTOJEL ennyi. Semmire nem reagal, akksi ki - be, telefon elindul, bejonn 2.3.6 GB.Nem értem mi a problema, miert nem mukodik a frissites.
Valaki legyen szives segitsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest