- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
siskad #26346 üzenetére
Borolás, a kocsmában!
Nekem driver problémának tünik.
Persze arról sem írtál bootolod a recot, vagy fel van fesselve...?
Olvasd el ezt is. -
-
törölt tag
válasz
siskad #26213 üzenetére
Gyári (!!!) GB-t ne rakj vissza,mert nem kezeli az sd-t. Custom gb mehet fel (H1N1 GB , vagy wwenigma GB.)Nem.. kb olyan,mintha kiinnál üresre egy poharat és mégis várod a sört belőle.. mivel az update az sd-re mentené a frissítést,nem hiszem,hogy a fota lefut. OTU más kérdés..
[ Módosította: CoolMan ]
-
törölt tag
válasz
siskad #26181 üzenetére
Ha a gb romok között volt,akkor mehet a fota. Mondjuk telenorosra az otu-t érdemes rátolni. A tar-t total commanderrel pc-n kicsomagolod és bemásolod a teló sd-re a clockwork mappába,majd restore. Én azért a formatokat rányomnám a restore előtt..
Mivel céges gépről vagyok munkahelyen,ezért nem tudom megnézni,hogy a tar-ban mi van,de a blogomban leírtam,hogy hol kell lennie a backupnak,oda másold be a file-okat.. -
pakardo
tag
válasz
siskad #26173 üzenetére
Szevasztok,nekem még cwm 6 al nem sikerül backupot vissza rakni
még azt se amit cwm 6 al back upoltam le de az 5 ös matchfixes-el simán fel megy minden, a leg újabb cm 11 et is azzal raktam fel full wipe nekem se volt play hiba,fel raktam a romot utánna wifi hálóra léptem,újra inditottam azóta megy
de nekem is kicsit lassú a rom,ha hivnak a második csörgésen még sötét a kép a 3 adik csörgés után világosodik ki
-
bigman001
tag
válasz
siskad #18645 üzenetére
föleg ugy hogy teljesen letöröltem mindent nem csináltam backupot és a cwm et is lecseréltem 5 röl hatosra mert rányomtam a flashre és átírta a gyárit de igy legalább indül a telóm kábel nélkül is !!! de visszatudom 2.3.6. ginerbierd tmobil v616 de ez az ics repül most úgy néz ki keresek de nem találok hibát benne
-
Milestone2
nagyúr
válasz
siskad #18620 üzenetére
Elkezdtem.
Jó olvasást.
Majd még folytatom...
http://logout.hu/cikk/governorok_es_i_o_schedulerek/teljes.html
-
bigman001
tag
válasz
siskad #18641 üzenetére
sokat köhögök evvel a v60 bootloaderral semmi nem megy fel rá sem a fota sem az otu bagyusz féle cm ek azt hittem jó lessz de egy kb egy hét mulva elkezdte a fagyást a kép remeg a térképen és a fényképezö szine szörnyü olyan mintha 1 megapixel lenne vagy még annyi sem ez a h1n1 v1.2 most minta ez lenne a legjobb a v60 as bootloaderes teloknak de még várjunk evvel nyilatkozni
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
siskad #18602 üzenetére
Szerintem a belassulást nem a túl alacsony minimum freq okozza, hanem az okozhatja (sok más mellett), hogy milyen governort és I/O schedulert használsz (ha már a cpu körül keresed a megoldást) vannak olyan governorok amik igen nagy időkéséssel reagálnak a cpuban történő dolgokra, vannak olyanok, amik túl gyorsan, vannak amelyek akkor is lépcsőzetes freq váltást használnak, még ha nem kéne akkor is.
Nejem telefonján cfq-nál meg deadline-nál voltak k. nagy laggolások, fagyások....
Én ha csak lehet a hotplug / sio kombinációt használom...
-
oroszlan12
tag
válasz
siskad #18056 üzenetére
Ugye nem tudom frissíteni a bl-t.mert vszínű az a bizonyos gb kellene ami senkinek nincs meg.De annyira nem bosszant a dolog mert a patchel jól működik a cm 10.1.csak kicsit aggaszt a hálozatválasztasnal,h nem lehet valasztani és megyek németbe és igazából nem tudom,h a német sim-mel menni fog e?Persze ha a bl váltás utan sem lehet választani akkor nem fontos a frissítés.Hát röviden ennyi.
-
KeelRoy
csendes tag
válasz
siskad #17995 üzenetére
Nekem meg pont hogy az 5.5-el volt gondom. Lényegépen a reboot recovery módban, vagy pc nélkül rec. módba lépés esetén csak egy hanyat droid fogadott piros felkiáltójellel. Ez a 6-os teljesen jó.
De valahogy elkavartuk a dolgokat. A rom ugye alapban root-olt. Az a romba épített filekezelő tökéletesen működik root jogokkal, a menüből elérhtő, alapban telepített SU is jegyzi, hogy első indításkor root jogot adtam a poginak.
Szóval a kérdés az, hogy a többi prog. amihez root jog kell, az #1: miért nem látja rootoltnak a telefont, #2:miért nem kérdi meg az SU, hogy akarok e root jogot adni a programnak. (#3: Ha automatikusan beállítom SU-ban, hogy kérdés nélkül osszon root jogot, akkor sem történik semmi, ergo a sajár filekezelőn és a rendszeren kívül semmi sem tud kommunikálni az SU-val)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
siskad #17966 üzenetére
Meg lehetne, de szintén semmi értelme: a data tartalmát sem nézi meg a frissítés. Az azért áll meg, mert az alap fájl, amit frissíteni akar eltérő attól, amit vár. Pl. ha neked van egy framework-res.apk-d, ami gyári, annak az assert ellenőrzéssel kiszámolja az SHA1 kulcsát, ha nem az, ami meg van adva a telepítő script alatt, akkor megáll assert failed hibával és a frissítés megszakad.
-
songoku1981
tag
-
törölt tag
válasz
siskad #17835 üzenetére
Ha figyelmesen olvasod: ő a PATCH-et akarja feltenni (cm10.1-es bootloader patch) a H1N1gamer GB(!!!) romra.. nem kéne azt mondani,hogy menni fog.. szerintem...
Songuku: mint írtam priviben is: olvasd át a blogomat.. többször is.. Jelenlegi kérdéseid alapján ha a telóhoz nyúlsz,akkor kuka lesz. Még(!) ne akarj romot cserélni.. szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest