Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Keeperv85 #29157 üzenetére
P.Ü. nem jött még meg, viszont a töltés vezérlő IC is lehet ludas, azért kérdeztem.. Ha az akkut bebikázni sem lehet, akkor tényleg halott.. De ezt tudod
Fagyi: akkut bikázd be, ha tudod, de valszeg mélymerült lett.. tehát mindenképp csere lesz belőle..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Keeperv85 #28895 üzenetére
Ha belepofázhatok esetleg.. mi lenne,ha első körben a terminal-t su-ként használná linux alatt? Tipp ugyan,de lehet,hogy a user terminalnak nincs jogosultsága..
chm meg volt az usb ezközök kezelésekor?.. Mivel linuxban (is) laikus vagyok, nem lehet,hogy "csak" itt van a kutya elásva?Szerk: DVD-nek lehet igaza, most látom,hogy bőven megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz Keeperv85 #28891 üzenetére
Ezenkívül, némi OFF
Tudsz valami online fejtágítót linux alóli telefonberhelés ügyben?
Cappát már kérdeztem, de ő többhelyütt hivatkozott rád, azért gondolom hátha van valami a tarsolyodban[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
aytukabozs
addikt
válasz Keeperv85 #28891 üzenetére
Cmd megnyit
Fastboot devicesre mutat is egy eszközt,
De fastboot boot recovery.img-re
azt mondja nincs jogosultságom... :/Szerk.
Ráadásul most attól parázok hogy lemerül, töltőre dugva is a halottrobot jön be töltés helyett,
tehát gondolom ilyenkor nem vesz töltést.
Ha most fullra merül akkor leszek csak igazán bajban...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
-
eldrah
aktív tag
válasz Keeperv85 #28840 üzenetére
Szép estét!
Ne haragudj, de ezen most ahogy leirtad, jót mosolyogtam..de csak mert voltam már mással hasonló helyzetben
Kérdés az urakhoz!
Ha van mentésem, egy mókolt romról, mit kell törölni, vagy hogyan csináljam, hogy a saját adataim ne menjenek át megosztásnál? Avagy, mi a bánattal mentsem, hogy a kitchen végre tudja kezelni és ugy elmenteni, hogy vissza is tudjam tenni? folyamatosan hibát ir a saját telómon is...
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz Keeperv85 #28728 üzenetére
Én SMD üzemben dolgozok, és egyszer egy kolléga idehozott egy tabletet, amit ráejtettek a bedugott usb aljzatra. Szépen letört, és fel is szakadt a nyákról a vezetőpálya. Egy élmény volt megcsinálni. Soha többet ilyet még sörért sem!
[ Szerkesztve ]
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
törölt tag
válasz Keeperv85 #28673 üzenetére
Kiegészíteném azzal,hogy a gyári ICS egy kalap *** volt kamera és egyéb szempontból,míg a gyári GB eléggé jól használható volt.. Ez is egy plusz érv lehet a CM7 mellett..
A többi részét meg úgyis tudod..U.I : Erre legalább nem kell magyarosítás.. (Bocsi,de ezt nem bírtam kihagyni.. Ma ilyen gonosz napom van/volt Főleg hogy most megy a make config a mint kernelre de nem akarja az igazságot még.... )
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Massmurderer
őstag
válasz Keeperv85 #27698 üzenetére
háát elös alkalomnál nekem csak pörgöt a bootlogo mintirtam.akku ki,bekapcs akkor jöt be a menü,vagyis a nyelvbeállitásos rész,de utána befagyot.cm10.2nél hiányolom azért pl. a fejlesztési résznél az usb hibaelháritást,remélem nemkell már másra.jó lenne valami olyan alkalmazás is ami rendesen bezárná a progikat ha kilépek belöle,mert akár mit néztem eddig mindig az adot task progin belöl azt jelezte ki hogy ki van lövel az összes progi,máikal meg néztem ott meg 10futot a háttérbe még.
[ Szerkesztve ]
-
pirey
tag
válasz Keeperv85 #27691 üzenetére
Keeperv semmi köze hozzá :c sajnos nekem is ez a bajom h a kitkatok a wifinél befagynak.. :/ ez gondolom valami széria hiba lehet vagy nem is tudom h h hívjam.
Nekem úgy megy h a pa-ba átraktam a cm11-s etc/wifi mappát , így bug "mentesen" megy. A screen off anim bugzódik még xD
A cm11-be meg a h1n1 etc/wifi mappát raktam át xDDD kis sufni "tuning" -
törölt tag
válasz Keeperv85 #27265 üzenetére
Tudnék ezzel vitázni..
Proci +vinyó egy házba bezárva. Pc-n wifi változik(nekem pl sokszor..) ;táp ingadozik(a bejövő 220,ami miatt kénytelen vagyok ups-t használni) és igencsak melegszik minden a gépemben,amikor épp sút a nap a házra. Este nem. Szal nem teljesen pontos a hasonlat sztem.. -
Stoykie
tag
válasz Keeperv85 #27261 üzenetére
Nem értek hozzá, de nem hiszem, hogy ez lenne a hiba, mert akkor rögtön cpu húzás után jelentkezne, nem pedig 1,5-2 hét múlva. Ha ezt pc-nél csinálom akkor is azonnali eredmény van. Vagy indul, vagy nem. Ritkán volt olyan, hogy később esetleg komoly tuning-nál, hogy bizonyos alkalmazásoknál kék halálhoz vezetett a húzás. De itt más a helyzet. Itt 1,5-2 hét telepítéstől számítva boot lop vagy mi.... (bekapcs. alca logó, aztán újraindul és ez egy végtelen ciklusban)
[ Szerkesztve ]
Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?
-
törölt tag
válasz Keeperv85 #27249 üzenetére
Tartok tőle,hogy nem ez lesz a probléma. Sokan panaszkodtak anno xda-n, hogy nem ébred fel a kijelző, csak akku ki-be segít. Valszeg van deepsleep, túlzottan is.(képletesen túlzott ).Gyanús,hogy a térerő keresés,hiány okozhatja, illetve a kedvenc antennád hibája : GSM
-
pete_21
addikt
válasz Keeperv85 #26443 üzenetére
Defy-nél mindig ezt írják, hogy 2-3 töltési ciklus után szabad csak az akksihasználatról nyilatkozni.
Akkor lényegében már az első indításnál úgy viselkedik, mint később?
Vagy érdemes kb. 0-ra meríteni, majd 100%-ra tölteni, és egy kicsit még töltőn hagyni?
Köszi a választ! -
aytukabozs
addikt
válasz Keeperv85 #25854 üzenetére
Akkor dupla sorry, nem ma volt mikor a CM7 rákerült a vasra, úgy emlékeztem Kelzsoca leírása is rootolással kezdődött.
De mint említettem még csak nem is hobbim a főzött romokkal való játszadozás, egyszerüen kellett valami ami használhatóbb mint a stock 2.2 volt.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
crow89
tag
válasz Keeperv85 #25531 üzenetére
Siker
Először simán fasboot flash recovery recovery.img parancsal, ekkor halt meg először a teló.
Azóta az Install or Boot CWM script-el amit itt találtam, de végül sikerült a szintén valahol itt talált terminál emulátorból dd parancsal, most minden jó...
Köszi a segítséget. -
crow89
tag
válasz Keeperv85 #25529 üzenetére
Hát én ezt nem értem, ha recoveryt akarok indítani meghal a kinyitott droidból kijövő piros háromszögben felkiáltójellel. Próbáltam már az 5.5.4-est és a 6.0.4.7-est is boot-olni boot-olja őket, de ha felflashelem akkor meghal. Ötlet? A telót használtan vettem már ICS-el. AZ az érdekes, hogy ha felflashelem a recoveryt utána recoveryben akarom elindítani, akkor meghal és aksi ki-be után az android sem indul. Ha boot-olom utána a recoveryt, akkor meg az android is rendesen indul egészen addig, míg nem akarok recoveryt indítani, mert akkor megint meghal...
-
crow89
tag
válasz Keeperv85 #25527 üzenetére
Köszi a gyors választ, már megoldottam... Pont az volt a baj, hogy flash-eltem, de mivel még nem volt rootolva ezért nem is indult el a teló, fastbootal bebootoltam a recoveryt és felraktam vele a root.zip-et. Most minden jó
vagy mégsem, ha recoveryt akarok indítani, akkor ugyanaz jön be és utána az android indításnál is...
ötlet?[ Szerkesztve ]
-
GoodMann
újonc
válasz Keeperv85 #25308 üzenetére
Az Icsv.1.3 wwenigma romja azt hiszem felflasheli a 6-os recoveryt és a bootot is ahoz , hogy a gyári állapotra vissza tudjam állítani muszály felflashelni a sajátját,mert szerintem nézne a telemax hogy a hatos recovery fel van flashelve
Idáig abban a hitben voltam , hogy fent hagyja az utolsó boot ami fel volt flashelve és nem írja át.
Ezek szerint a gyári állapotra a bootot sose kell flashelni csak a recoveryt?
Mert úgy is átírja a következő telepítés és ez minden romra vonatkozik legyen az GB Vagy ICS vagy CM.[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz Keeperv85 #25212 üzenetére
Kevésbé zavarna, ha bevallanák, hogy nem szánnak rá zsét. Ez így egy hazug, marketinges szöveg. Bagyusz romjai mutatják, hogy lenne benne még tartalék. Minden romnak van valami "hibája", amivel akár együtt is lehet élni, nekem eddig legalábbis sikerült. Bár a telcsit már lecseréltem már egy "ipari hulladék :-) " W8-ra (CM vagy 4.3 nem is várható rá, bár a sony publikált valami forrást), de az alca megmaradt tartaléknak (egyenlőre még CM10.2-vel), mert mindkettővel elégedett vagyok.
Ezzel a hozzáállással csak azt éri el a TCL, hogy eszembe sem jut újabb alcát (pl.Idol-t) venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.