- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Be vagyok (voltam?) parázva!
nem tudom mit lehet a baj! Délelőtt még működött a telefonom rendesen H1N1 v5.4 rendszerrel, szuper üzemidővel, zökkenőmentesen. Feltettem egy játékot. Elkezdtem játszani vele, de menet közben kifagyott. Várta kb, 5 percet, de nem történ semmi. elsőre még rezzent egyet a telefon amikor a home gombra tapintottam, de utána már arra sem reagált, nem lépett ki a programból. Gondoltam sebaj, akksi ki, majd be, újraindítom és próbálom újra. Igen ám, de a gép nem indult, nem jutott tovább az Alcatel logonál.
A h1n1 topicban taláható gb-s cwm-mel belépek (csak bootolok) cwm-be, belép simán, gondoltam feltelepítem az egészet újra, látszólag minden rendben le is futott, de nem indult el a telefonom továbbra sem. Gondoltam akkor felteszek a legelső gb backupomat, ugyanezzel a cwm-el, megin tminden lefut, de csak nem indul megint.
Körülnéztem a gépemen, találtam egy recovery-t amit még nem próbáltam, ez a bizonyos recovery_machfix-2012.06.09.img. Ennek a mérete 4,4mega, a többi 5,4 megás. Ezzel is elindul szépen a telefonom,de a cwm kezdőképenyő alján valami boot hibát írt. Ennek ellenére restore-oltam a GB-s mentésem.
Ez most elindult, nagy kő esett le a szívemről. Tesztelem tovább, megy vissza az H1N1 v5.4.
Újból a machfixes recoveryvel indítok, most nem írt ki hibát.Elindult a H1N1. Bocs, hogy ennyit írtam de ki kellett írnom magamból a feszültséget!
Esetleg ha valakinek van tippje, hogy ez mitől lehetett, az leírhatná, hátha legközelebb nem parázok rá ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged