Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
DonSasss (#213) - A 1150-es változatokból kiindulva jó eséllyel most sem nyúlnak mellé. Vagy a kinézetükre értetted?
Ha valaki talál képet, azonnal be vele ide a topicba!!Dr. Iftking (#214) - Tudsz valamit? Hacsak nem írtál alá titoktartási szerződést, akkor rögvest kérünk részletes leírást, fotókkal illusztrálva!

Vezérigazgató Úr - "Bocsánat érte! Nem ez volt a szándékom!" - Tudom, csak hülyültem.

Nem lenne rossz, ha az ASRock a tizenezres lapjait is 5 év garanciával adná, vélhetően akkor nem csupasz, 2+1-es tápkörrel "kelletnék magukat"...

"Olyat soha nem írnék!" -
- Ezért is döbbentem meg egy pillanatra, de aztán rájöttem, hogy még nem kezdett ellenkező irányba forogni a Föld... 
Új hozzászólás Aktív témák
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha valaki talál képet, azonnal be vele ide a topicba!!