Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
a megvagyok.Olyan pici a hely, ahova lehet forrasztani,hogy 6-szor szakadt le, szértrancsíroztam mindent körülötte.Nagyobb a forrasz,mint maga az alaplapi ellenállás,de most legalább stabil.A végén lecsöppentettem pillanatragasztóval(többször már nem lehetne úgysem forrasztani), és most halál stabil 2600Mhz-en 1,65-67 volttal. SuperPi 1Mb-os 34sec
Egyébként érdekes,hogy 2 órai tesztelgeté, 3dmark-ok, stb nem adott semmiféle hibát, viszont a superpi képes kiakadni hibaüzenettel. Nem gond, ennyi belefér.
Bocsi,hogy csak most írok,de eddig nem tudtam elszakadni a géptől, teszt, játék, stb.Élvezem,hogy 6 sec alatt bootol a windows
Szerk.: Egyébként 20 percembe, meg 50ft-omba került.Vállalkozó szelleműeknek kötelező megcsinálni.Kinézetre olyan lett a lap,mintha kalapáccsal estem volna neki(nem bírják a cuccok a páka hőjét, de mondjuk béna is voltam), és mégis működik gond nélkül.
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Már megkaptam a fülest Ordasi bátyótól,hogy mehet a művelet

Már csak attól fosok,hogy elég stabil-e a kezem.Az alaplapon lévő kis ellenállás nem nagyon szereti a hőt, nem szeretném tönkrevágni a 40 ropis alaplapot.De kevéske az a 2500mhz
.Meg hát ugye a jövőbeni procik is belemennek, nem akarom egyhamar lecserélni, így nem árt,ha tud nagyobb fesz.-t is.Na mentem forrasztani.
Jah, valaki megmondaná biztosra,hogy a képen láthaó(ilyenem van,csak fekete) potit legnagyobb elenállásra merre kel elfordítani?Óramutató járásával megegyezőre tippelek.![[kép] [kép]](http://akamai.globalsources.com.edgesuite.net/f/593/3445/5d/pdt.static.globalsources.com/IMAGES/PDT/SMALL/017/S8841169017.jpg)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest