- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Szeni
aktív tag
Meghozták az ST Lab Ultra ATA/100 IDE RAID kontrollert! (RAID 0, 1, 0+1; 4 db vinyó) Most már tökéletesen működik minden, a Linux csak egy eszközt lát és mindez kb. 7500Ft-ért!
-
Szeni
aktív tag
Köszi a tanácsokat, de a döntés nem az enyém. Nem saját a gép, én csak az illető rendszerét dobom(nám már) össze. Felvázolom a lehetőségeket neki, aztán uccu neki! Meg akkor még a cuccost leszállító céggel is huzakodhat, mert ők ezt a gépet Linux alatti szervernek szállították kompletten, csak hát ők nem jöttek rá, miért nem működik! :((
-
Szeni
aktív tag
Azt nem tudom, hogy hogyan valósítja meg, de SMP-s kernel fut rajta. A sebességből meg annyit látok, hogy kicseréltem ezt átmenetileg egy másik gépre (amiben jóval combosabb, de egy db proci van) és sokkal lassabb, mint a két procis gép. A terminálok kiszolgálása gyalázatosan le is lassult.
-
Szeni
aktív tag
Üdv!
Linux servert kellene telepítenem egy Abit RAID-es lapra (2 x PIII/800, HighPoint HPT370), tükrözéssel. Ez ugye nem ''tisztán'' harveres, kell driver is hozzá. A linuxos driver leírásából:
7. Known problems
==================
1) SMP systems are not supported
Drivers on the driver disk can only be used on an uniprocessor system. If you want to use it on a multi processor system you should boot up from an uniprocessor kernel and then install the driver.
Szerintetek az egy processzoros kernellel, mennyivel csökken a gép teljesítménye vagy felejtsem el azt a RAID-et?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Könyvajánló
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged