- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Aszfaltbetya #9641 üzenetére
Köszi, de 1nap alatt történt és szinte az összes tőnél úgy hogy előző nap zöldek voltak.
Egyetlen egy kósza fórum hozzászólásba találtam tegnap egy kis segítséget, egy teljesen más növényre írva, hogy magas nitrát szintnél szokott ilyen lenni ha erős a megvilágítás.
Na ez nálam simán lehetett mert MAKRO-t adagoltam 1ml-t és a valiznériát is megritkítottam így a fényből is többet kaptak mint eddig.A rohadás is lehet amit írsz, mert ugye rothadásból lehet nitrát, de nálam ez ki volt zárva mert nem csak az öregebb valiznériák rózsszínesedtek be hanem a fiatalok is.
Köszi
ui.: Ma már amúgy egész szépek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Smartmi Air Purifier P1 légtisztító
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Eladó Hevik Neptune motoros nadrág 34-es, fekete, kiváló állapotban
- Eladó új bontatlan Xiaomi Electric Scooter 5 Pro elektromos roller 24 hónap garanciával!
- Eladó bontatlan Elektromos roller Xiaomi Electric Scooter 5 EU, 24 hónap garanciával!
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest