Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HTCX715
tag
válasz
krisztyann #17991 üzenetére
Hát én még egy ancit biztos nem vennék ekkora akváriumba.(ennek is kicsi lesz ha megnő) A törpe szívóharcsa belefér ebbe a méretben. Még az amano garnélára mondják, hogy jó algaevő. Az anci szerintem nem pusztít el sok algát.
-
jegenye77
addikt
Még azt az 59 eurót lehet ki is adnám érte ha tuti jó és hasznos is.
Még a barkácsnál tartok.Most találtam titánból rácsot és megpróbálok valami esztétikusabb porlasztót is csinálni.
Az első próbálkozásom pont tegnap adta fel.Szétporladt a rács azon része ahol a vezetékkel érintkezett.Mondjuk nem volt ráforrasztva
De ez csak egy próba volt.Most egy "komolyabbat" szeretnék csinálni.
Most nézem,hogy ez 59 dollár?Vagy most mennyi akkor? -
mdk01
addikt
válasz
Feri1977 #17986 üzenetére
Ami fontos még hogy ne engedd burjánzani az algát. Ha valahol megjelenik próbáld meg azokat a leveleket eltávolítani azonnal. Minél több van és nagyobb annál agresszívabb. Ha meg elfogy a növény levele akkor kuka, de normál esetben gyorsabban nő a növény levél mint ahogy neked vágni kell. A vízcsere meg nem annyira bonyolult. Ha csak annyi időd van hogy gyorsan lekapj két vödör vizet és nem takarítasz az is valami és csak 20 perc az egész.
-
Feri1977
senior tag
válasz
jegenye77 #17985 üzenetére
40 l-es az aksi ugye, és nem szoktam ennyit foglalkozni velük, mert vagy időm nincs vagy energiám ehhez, örülök, ha hulla fáradtan hazaesek a munkából, és igen, idáig amikor tisztítottam szivaccsal a belső falat, szűrőt, ekkor történt a vízcsere is, azaz az akvárium tisztításnál, amit 3 hetente szoktam, de ezek szerint igen, hetente kéne kis vizet lemerni és, tölteni vissza bele, ok, felfogtam.
-
Tarill
őstag
na remélhetőleg hat ez a parakill, 24 óra után láthatóan kevesebb a pötty a két guppyn, többi halon nem is látok egyáltalán...
más kérdés, a két ékfoltos amiket kiraktam dunsztos üvegbe reggelre az egyik szőrén szálán eltűnt
megehette egyik a másikat? vagy kiugrott a vízből v mi? kerestem de sehol se találom ... :S este még meg volt reggelre nem, senki se vette ki éjjel
ja meg az egyik guppy úgy nézem pocos... mennyit szoktak ezek szülni? meg mit kell egyáltalán csinálni velük?
-
Feri1977
senior tag
válasz
krisztyann #17981 üzenetére
...látnád az én akváriumomat most, az ecsetszerű ronda fekete szőrszálas alga, az összes növényen hatalmas lombokban nő, hogy rohadna meg...dobhatom ki a növényeket és megint venni újjat...azt hiszem tényleg nem elég a 3 hetente vízcsere, hetente kéne, meg kell co2 folyadék is növénytáplálós.
-
krisztyann
tag
Sziasztok!
Megjelent az alga az egyik bújkáló tetején.Mit lehet vele csinálni?Egy anci van, de nem láttam még sose, hogy oda ment volna.
Így néz ki. -
jegenye77
addikt
Egy kis érdekesség akit a Twinstar érdekel!
Pici kínaiak ezt is lekoppintották: [link]
Kicsit barátibb az ára és gondolom ugyanazt tudja mint az eredeti. -
Pocee
senior tag
válasz
WunderKinder #17976 üzenetére
Kecskeméti vagy? van a zoo centrumnál jobb hely Kecsón?egyszer vettem onnan RC-t mind megdöglött.
-
mdk01
addikt
válasz
WunderKinder #17976 üzenetére
Írtam, hogy 40litert csapvízről engedek azon volt a hangsúly.
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
Mercutio_ #17969 üzenetére
Nem tudom. Nem értek hozzá, még csak 3 hete van akváriumom. Ennyit olvastam többfelé, gondoltam hibát nem követek el vele.
havri1: Én is közvetlenül csapról töltöm, de felénk (Kecskemét) erősen klóros a víz.
mdk01: De a Ro vízben nincs klór és társai, gondolom az sokat számít.
Ami még felmerült bennem kérdés, hogy a szűrőben levő baciknak nem árt, hogy vízcsere közben a levegőre kerülnek? A háttér mögé épített szűrőkamrák vannak, ugyanakkora bennük a vízszint mint az első részben.
-
mdk01
addikt
válasz
WunderKinder #17968 üzenetére
Nálam úgy megy a vízcsere a 250l-ben, hogy slagon leszedek úgy 100 liter, amiből vissza töltök 60liter RO-t kannából és a leeresztő csövön ezzel párhuzamosan megy vissza a csapvíz ami kb. 40liter. Elenyésző mennyiségű a klór így. Én évek óta így csinálom vízelőkészítő nélkül és minden ok.
-
mdk01
addikt
válasz
Silentfrog #17967 üzenetére
Nálam a vízáram nem hozza elő csak akkor hogyha fénnyel párosul.
-
havri1
félisten
válasz
Én nem használtam még vízkezelőt. Egyszer vettem Sera Toxivec-et, mert csak az volt a boltban, de végül nem használtam fel. Ez is hasonló, a klórt meg a rezet köti le ha jól emlékszem.
Haverom, 560literben sokáig vízkezelővel cserélt. Ő úgy csinálta, hogy az aksiba öntötte be a hiányzó mennyiséghez megfelelőt, majd ment bele vödörből a csapvíz.
Aztán szépen elhagyta, ma már közvetlenül a csapról, egy jó hosszú csövel a medencébe tölti.
Frontosák, vadászok, porcelánok vannak az aksiban, 10cm + mind, és semmi baj...Víz is jó, halak is szépek, szóval...Passz.
Mi Szentendrén lakunk, itt nagyon kemény a víz, sügereknek pont jó. Ezt azért hozzá kell tenni. -
Mercutio_
félisten
válasz
Akkora akinál nem túlzás a heti 40-50%?
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
havri1 #17964 üzenetére
Ha nem tudom pihentetni a vizet (275l-nek a 40-50%-át cserélem hetente), akkor mehet a csapvízzel együtt a vízelőkészítő is? Vagy ez nem jó megoldás? Sera Aquatant használok, a teljes vízmennyiséghez számolt adagot öntöm bele folyamatosan. Esetleg elég lenne a cserélt vízmennyiséghez elegendő is?
-
mdk01
addikt
válasz
Feri1977 #17962 üzenetére
Nem feltétlen vagy-vagy, lehet mindkettő a ludas. Amit lehet ajánlani azok általánosságban elfogadottak, de valójában neked kell kitapasztalni, mert minden aksi más, és te vagy a közelében. Túl komplex dolog az akvárium, hogy meglehessen mondani, hogy ez, vagy az a probléma, lehet hogy minden egy kicsit.
-
Yayoh
aktív tag
Új lakók -
Feri1977
senior tag
válasz
bringasisti #17959 üzenetére
Kis halak ezek...a sok hal miatt ecsetszerű fekete algás szőrszálasa a növény? Ne már..+akkor mit csináljak, kevesebb hal, vagy vízcsere sűrűbben (nem csak takarításnál 3 hét után)
Tarill: nincs teljes tisztítás, csak belső szárő, akvárium fala szivaccsal bent algát leszedni körbe, meg vízcsere, kb. ennyit szoktam 1 óra az egész..de értelek..akkor sűrűbb vízcsere gond..
bringasisti: Tarill vízcserét ajánlott ugye..te meg sok halat mondasz..na akkor melyik legyen :-(
-
Tarill
őstag
válasz
HTCX715 #17956 üzenetére
vettem parakillt meg beszélgettem egy jó fél órát a kereskedővel, 2 egész meg egy negyedet tettem a vízbe, azt mondta hogy azért ésszel használjam mert a réz ami van a gyógyszerbe a harcsákat kinyírhatja... :/ ha elmúlik a betegség utána egy 2/3-ad vízcserét csinálok majd
bringasisti: ezt a vásárlás után lekezelést hogyan? kiengedem őket egy kisebb akváriumba és nyomok abba is gyógyszert? és mennyi ideig legyenek abba a vízbe? mert kisebb aksim van csak felszerelés nincs bele :/
Feri1977: nem vagyok még túl tapasztalt a témában de a 3 hetente vízcsere kicsit sok, szerintem hetente felét mondjuk és fullclear meg nem is biztos h annyira fontos
-
Feri1977
senior tag
..tudom, már itt írtak rá, de nem vagyok előrébb...40l-es aksi aqual, minden gyári, és 13 hal van benne kb. lényeg, a növények ecsetszerű fekete szőrszálas algásak 3 hét után, és dobhatom mindíg ki őket és vehetek új növényt, a vízcserével van gond, mert azt 3 hét után csinálom amikor kompletten tisztítom az aksit, szűrőt, meg félig viz le vízcsere, meg belső szivacs takarítás üvegen stb. mert 2 hetenként le kéne mondjuk cserélni picit a vizet és utána tölteni? Vagy mitől ecsetszerű fekete szőrszálasak a növények?! Vettem olyan takarító hal fajtát amit mondtak itt a halasnál, hogy az kifejezetten az ilyen szőrszálas fekete ecsetszerű algát szedi le a növényről, hát halottnak a csók..help!
-
Tarill
őstag
válasz
bringasisti #17952 üzenetére
pedig kezdtem már azt hinni h beindul minden, a neon halaknak is olyan erős lett a kék meg a piros színük is szinte virítanak meg tök jól elvan a többi is úgy szemre. főleg a sárga meg a korom fekete mollyk tetszenek még...
-
dugynok
senior tag
válasz
Silentfrog #17928 üzenetére
Köszi
Akkor csak pár percet forralom és hagyom állni egy napot, hogy megszívja magát.
-
mdk01
addikt
válasz
Tarill #17944 üzenetére
Két lehetőség lehet, hogy te csinálsz valamit rosszul, vagy nem jó helyről vásárolsz.
Sztem a bolttal van a gond, nem veled.
Nálunk is csinálnak ám olyat, hogy bevesznek halakat és szívbaj nélkül eladják. Szóval az is lehet, hogy azok a halak amik hozzád kerültek, előző nap a város másik végében egy elhanyagolt akváriumban voltak, vagy a jóég tudja hol. -
Tarill
őstag
válasz
bringasisti #17946 üzenetére
a penészes uszonyút nem teszem vissza...
-
Tarill
őstag
válasz
bringasisti #17938 üzenetére
van esély arra hogy megmaradnak a halak vagy kb kezdhetek mindent előről? :/
-
Mercutio_
félisten
-
-
Tarill
őstag
válasz
bringasisti #17938 üzenetére
rendben :/
-
jegenye77
addikt
válasz
Silentfrog #17933 üzenetére
Igen nekem is ez az érzésem.Valószínű ezért is nem találok olyat ami tetszene most.
Még amikor terveztem,hogy milyenek legyenek benne akkor szerettem volna Eleocharis sp - montevidensis is bele.Most valahogy ezt se tudom elképzelni. -
Tarill
őstag
ezt a parakrillt írják mindenhol hogy a leg hatásosabb ez ellen a darakór meg penészgombák ellen is, ráadásul nem is drága, 360ft 40ml (ami levileg 200l vízhez elég)
azt is írták hogy ez a betegség 2 hét után szokott előjönni és 80%-ban már betegen lett elhozva a kereskedőtől... éshát pont holnap lesz 2 hete h betelepítettem őket :/ remélem még idő sikerül elkapnom a betegséget, holnap veszek gyógyszert nekik, még csak pár szem pötty van rajtuk de már gondolom fertőzött minden...más: ezt a karanténozást hogy szoktátok megoldani, van egy 30l körüli aksim, de nincs hozzá semmim, nem akarok abba is szűrőt, fűtőt meg gazokat venni.... :/ csak úgy magába tiszta vízbe meg lehet nem tetszene nekik
még arra a 2-3 hétre sem...
-
jegenye77
addikt
válasz
Silentfrog #17930 üzenetére
Gondolkozok valami középmagas növényen amit hátra tehetnék.De még nem tudom jól mutatna e -
Silentfrog
Topikgazda
válasz
dugynok #17927 üzenetére
A red moort nem színezi nagyon a vizet,de egy rövid ideig nem árt forrásba lévő vízbe rakni. Kis fertőtlenítés sosem árt!
(#17924) ozsvar.: Ha esőztetőt használtál eddig próbáld meg az nélkül használni a szűrőt,az jobban keringeti a vizet.
Ha a nagyobb mulm zavar akkor ne használj perlon vattát ,ha meg az apró szemcsék akkor meg használj!
Kezdetbe nálam is potyogtattak hatalmasokat az anci szerintem 10 centiseket is potyogtattak. Lassan egy éve van már a a fa a medencébe, így már nem találnak rajta annyi finomságot! -
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Sikerült vennem red moor gyökeret
Miként kell kezelni/fertőtleníteni akiba tétel elött?
Egyébként gyógyszertárba 50Ft egy fecskendő, ha nincs gyerekes család a közelbe.
-
ozsvar
tag
válasz
Vampire Bat #17919 üzenetére
Én nurofen-es (gyerek) fecskendővel mérem, 5ml-es a fecskendő, fél ml-enként van beosztva. Ha nálatok nincs, kisgyerekes családnál biztos előfordul : [link]
-
ozsvar
tag
Segítsetek kérlek!
(..) Megőrülök, 2 db 4-5 centis kis anci annyit kakál, hogy egyszerűen nem bírom takarítani. Most teljesen átrendeztem az akváriumot (84 liter), jobb oldalra tettem a befúvó és elszívó ágat, hogy még jobban körbe járassam a vizet (Tetra Ex-800), ráadásul az egész terep jobb oldalra, a beszívó ág felé lejt, hogy még véletlen se akadjon el útközben a sok repülő részecske. (Ugyanis idővel a halkaki felbomlik, és körbe-körbe utazik az akváriumban.)
Reggelre mindig kitisztul az akvárium, nem esznek a halak, gondolom nem is kavarják a kavicsot, de napközben...de ez nem is zavarna, de ráülepszik a növényekre a sok szmötyi, és ettől néznek ki úgy, mint a hányás. (Miközben Seachem Matrix-ot, Eheim Substrat Pro-t, Purigen, Profito-t és Easy Life Carbo-t használok. Beleöltem egy vagyont, de sokkal undorítóbb az akvárium, mint amikor egy 54 literesem volt egy sima PickUp2008-al..:S )
Hetente aljzat porszívózok (motorossal), de igazából megtelik a vödröm miközben csak a negyedénél tartok. Már próbáltam leülepíteni, visszaönteni a leporszívózott leszűrt vizet, de...reménytelen.
Ti mit csináltok? Hetente kimossátok a komplett aljzatot? Vagy csak nem foglalkoztok vele?
Most néztem, megint lóg az anciból egy 10 centis kaka, rágcsálja a fákat...kaját még nem kaptak, nincsenek túletetve, de 5 óra alatt megint beterítettek egy tenyérnyi placcot kakával.. :S -
Yayoh
aktív tag
válasz
Tarill #17922 üzenetére
A guppik talán darakórosak. Nekem is voltak annó , nekem Metilin kéket tanácsoltak , de semmit nemért azon kívűl hogy minden dekor bekékült..Szegények meg is haltak
-
Tarill
őstag
asszem van egy kis gáz... két ékfoltoson is van egy kis fehér pamacska az oldalúszója tövében meg mintha(bár ebben nem vagyok biztos) a két piros guppin apró fehér pöttyök lennének, utánakerestem a betegégeknek, a két halpenészes ékfoltost kitettem egy dunsztos üvegbe de a guppikkal nem tudom mi legyen...? lehet csak beképzelem. ezekre milyen gyógyszeres cucc ajánlott? :/
erre a darakórra azt írják nem olyan komoly betegség de ez a penészesség dolog ez passz... nem tudom mitől jöhettek elő :S -
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Az aki: [link]
Ha olyan jól érezné magát nem pusztulna ki. -
HTCX715
tag
válasz
Szerintem minél világosabb annál jobban érzi magát. A tápozást azt ki kell tapasztalni nem a gyári sablon alapján csomni. Kimérni meg lehet venni 1 milis fecskendőt a gyógyszertárben.
-
Vampire Bat
aktív tag
Oké,mindjárt teszek fel róla,de érdekes,mert a 98 literes akváriumomban 3 fénycső van,így 0,57 a Wpl,ott jobban elvan,csak algásodik,és ebben sokkal sötétebb a színe,mint a másikban.Időkapcsolót akkor megpróbálok beszerezni.
A profito úgy van,hogy 100 l /10 ml 1 héten,de napi adagra lebontva 0,8 ml azt meg hogy mértjem ki. -
HTCX715
tag
Azt figyeltem meg ennél a növénynél, hogy mióta bekerült erősebb fény alá sokkal világosabb lett. Nálam fele annyi profito(viszont van carbo) és dupla erős fény mellett a fél akváriumot elnyomja úgy terjeszkedik, pedig kavics aljzatom van. Ebból azt veszem ki, hogy sokat tápoz.
-
bringasisti
őstag
Az Akvarista. hu az egyik csóka Altolamprologus compressiceps forgató csapatot hirdet. Hátha valakit érdekel.
-
mdk01
addikt
válasz
Vampire Bat #17888 üzenetére
Bocs átsiklottam a válaszod felett. Nekem is volt vizicsillagom és kellett neki a fény. Nem olyan őrült sok, de mindig elkanyarodott a fény felé ha fölé nőtt a crypto apf. Nekem akkor halt ki mikor elhanyagoltam az aksit és 4-6hetente cseréltem vizet. A tápozáshoz nem tudok hozzászólni, mert nem profitót használok, de a többlet táp legalább olyan rossz mint a táphiány és a tápmennyiséget a fényhez kell állítani mert az adott, a fényt meg a növényekhez. Biztos nem a talajjoddal van a baj, mert nekem is ilyenben volt. Én a helyedben azt csinálnám, hogy áttérnék egy kicsit nagyobb vízcserére kb. 30liter és raknék még egy fénycsövet, és levennném a békatutajt a vízfelszínről, meg egs mjnimálisan megritkítanám a vizicsillagot, kivágni1-2 szárat. Rakj fel egy egész képet is az aksiról.
Ja, és szerezz be egy időkapcsolót az nagyon kényelmes és hasznos a növényeknek és a halaknak. -
HTCX715
tag
válasz
Vampire Bat #17913 üzenetére
Igen én időtartam csökkentésre gondoltam. Én 4 órával kezdtem és finoman emeltem fölfele. Van ugye időkapcsolód? Milyen fénycső?
-
HTCX715
tag
válasz
Vampire Bat #17910 üzenetére
Ha alülról felfele kopaszodik akkor kevés a fény és előbb utóbb úgyis kirohad.
Ezeknél a harcsáknál azt szokták mondani, hogy egy vak harcsa jó bajusszal könyebben boldugul mint egy látó hatcsa bajusz nélkül. Nincs sok esélye, de egy akváriumban szerintem simán megmarad.
Az alga azt jelenti, hogy valami nincs rendben. Ebben az esetben a gyenge szűrés+ ritka vízcsere a gyenge láncszem. Csinálj heti vízcserét és én lejjebb venném a fény amíg be nem áll és akkor kezdeném emelni.(ezzel mondjuk a vizicsillagodnak szerintem meszeltek) Én a tápot is indokolatlanul soknak érzem nálad. Nálam profitóbol 0,6 mili van naponta sok növényhez, erősebb fényhez. Ha ritkán cserélsz vizet, de nyomod bele a tápot felhalmozódnak az anyagok ami kedvez az algáknak.(a túltápozás is káros pl.nem nőnek vagy nagyon lassan a növények amelyek kevesebb tápot igényelnek) -
bringasisti
őstag
válasz
Capricornus #17908 üzenetére
Azt hogy 1 liter vízbe hány halat kell tenni azt neked kell kitalálni mert senki nem fogja megmondani mert aki tudja az nem ellensége saját magának.
-
Vampire Bat
aktív tag
Valaki az én kérdésemre?
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Capricornus #17908 üzenetére
Szerintem az első halas boltban lévő eladó mondta a frankót.
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Az 1cm/liter "szabállyal" kapcsolatban lenne kérdésem. Ma voltam 2 halas boltban is, és az egyikben az volt a mondás, hogy halfüggő, és csapathalakból akár többet is lehet ugyan annyi literre számolni, illetve hogy pl. területvédő halaknál inkább többet számolni.
A másik boltban meg azt mondták, hogy számoljak nyugodtan 1cm/literrel minden esetben. Nektek mi erről a véleményetek? -
havri1
félisten
válasz
Silentfrog #17905 üzenetére
5cm-t már betenném a nagyobbak közé, most is van 4-5cm, igaz együtt kerültek be. Nem tudom, hogyan viselkednének az új lakókkal szemben..
Ha bent vagy a csoportban, akkor a link elérhető.
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
havri1 #17904 üzenetére
Ha hiszed ha nem nálam vannak egy centis ivadékok is a 300 literesbe,őket nem bírtam kipecázni így benne maradtak.
Féltem,hogy elkapják őket de van bújóhely és elmenekülnek ha oda fordul hozzájuk valaki.
A kaja amit kapnak /krill/ nagyobb mit ők.
Etetéskor ott vannak a nagyokkal.
Nem is értem, hogy miért nem akarják megenni őket pedig a a fagyasztott halkaja fele bér egyik másik szájába egybe.Azt meg pláne nem értem, hogy a 14 centis ani hátúszójára esett halkaját, hogy merik lecsipegetni. Honnan tudják, hogy ők nem bántják őket?
Ránézek a Fb-ra szerintem benne vagyok ebben a halas csoportba.
-
havri1
félisten
válasz
Silentfrog #17903 üzenetére
Én is kicsit, de inkább többször.
Nem merem átrakni őket, félek, megeszik.Facen fent vagy?
Az adok-veszekbe. Sajószentpéteren van helyileg.. -
Silentfrog
Topikgazda
válasz
havri1 #17901 üzenetére
Egy nap két etetés van nálam,de keveset kapnak.
Az óvoda akváriumba nem nőttek sehova,ott csak Sera szárazat kaptak,többfélét,és cyclops-t.
Ahol most vannak ott mysis,artémia ,és krill a fő étrend.
Most a két centis sügerek már meg tudják ennni az artémiát,most azt kapnak a nevelde akváriumba többnyire meg discus grantut. Kíváncsi vagyok, hogy jobban fognak e nőni.A Tetratec szűrőt hol láttad? Engem érdekelne a következő akváriumhoz. /nem biztos, hogy fejtömítés a gond,mindig onnan folyik ha gond van bárhol./
-
havri1
félisten
13k-ért láttam most egy tetra 1200-ast, mindennel.
Fejtömítést iényel. -
havri1
félisten
válasz
Silentfrog #17899 üzenetére
Ugyanilyen az apuka nálam is
Kb 3cm, most mintha megindultak volna..Naponta 3x etetem őket zúzott, morzsolt vegyes kajával.
tanagnyika és Spirulina, mert van ez is az is a medencében.
És hati 2-3 alkalommal cyclops.
Te?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest