Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4286) Sanyi2007 válasza Realradical (#4285) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

a teljesebb kép kedvéért:
Aznap küldtem 11.22perckor egy privit, hogy jó-e az árpád hidnál, mert 11.45re van ott egy találkozóm memória ügyben, mással. Miután elment a privi, még felhivtam, hogy biztos legyek benne, hogy elér hozzá az infó. Felvette, és azt mondta, hogy nem jó neki akkor, de délután BIZTOSAN elviszi a procit. Én kimentem az Árpád hidhoz, (nem vele való találkozás, hanem a ram biznisz miatt) nem is voltam aznap netközelben, csak másnap. ő nem hivott ez ügyben, ezért másnap küldtem neki egy privit ezzel a szöveggel:

"Hmm, hát ha jól emlékszem, arról volt szó,hogy visszahivsz. És találkozunk az árpád hidnál. Most egy hét félrerakás után szeretném ha elvinnéd, azt hiszem, igy a korrekt.
Üdv
Sanyi" saját privi volt, gondolom ezt nyilvánosságra hozhatom...

Utána, neki állt feljebb, hogy nem volt szó visszahívásról. Arról volt szó hogy du. mindenképpen elviszem. Igen, ebben igaza is volt, gondoltam hogy felhiv, hogy mikor jön.
Utána meg, simán elállt az üzlettől, azzal a kifogással, hogy milyen jogon baszom őt le.

ha jól emlékszem, kb 3x beszéltünk telefonon, kb 1perceket összesen, nem 112.edszer kellett volna, és ugyanúgy fel tudott volna hivni, mint én aznap délelőtt. Ha én igérem, hogy mindenképpen elviszem én hivom is, forditott esetben, azt gondolom, hogy elvárható lett volna, hogy jelentkezik telefonon, vagy ha nem is telefonon, nem reagál arrogáns módon az ezt követő privimre...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.