Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
Lényeg az, hogy két alakos szán van rajta párhuzamosan, arra csúszatod rá....úgy tettem rá tus-t, hogy vettem egy tusos shoty-t és áttettem bele a komplett belsejét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Konkrétan nem a shoty-kra céloznak az előagyas felhúzás tilalmánál, hanem vannak springes hosszúfegyók amiket az előagynál is fel lehet húzni.
A műgyanta erősíti a szerkezetet..nézd meg hol gyenge és oda kell, néha fémlemezt is használhatsz pluszban...amibe a csavarok mennek azt se árt körbe megfogatni, no meg a tövénél erőssen..a felhúzókáját meg megérted ha szétszeded egyszer;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)