- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arhel
senior tag
Hali az összes Airsoftosnak!

Én a heverokkal nem rég (azaz tavaly télen) estünk bele ebbe a játékba
Azóta már sikerült eljutnunk egy játékra, mai felejthetetlen élmény volt! Ahogy elnézem mindenki olcsón keres vmi jó fajta fegyvert.. na már most: az ilyne 10k-s kínai elektromos (AEG) cuccokat nem nagyon ajánlom, ahogy hallottam azokból össz-vissz a CYMA MP5-öse használható (amiből egyet én is vettem annó még Vaterán). A gond velük az, hogy kicsi a lőtávjuk, és nme épp vmi erősek (56m/s), amivel egy karton papírt sem visznek át! Ez azért van, mert általában egy Tokyo Marui BOYS verziós gearbox található bennük, amik még kis gyerekekre van szabva. Én ezért első fegyvernek mindenképp vmi rugós (spring) fegyvert ajánlanék. Kézifegyverek 8-10K-ban hozzáférhetők, méghozzá olyanok, maik márkásak (Tokyo Marui, UHC, H&K), amik már nagyjából 70-80m/s-es tűzerővel és HOP-UP rendszerrel vannak szerelve, így ezekkel a cuccokkal már nem 20-25 méterre, hanem 40méterre lehet lövöldözni és a kartont is átviszik. Kicsit drágábban vannak a gépkarabélyok, amiket minden lövés előtt ugyanúgy fel kell húzni, de ezek már 80-90m/s.es tűzerővel rendelkeznek.
Én egy Tokyo Maruai M16A1 fegyver boldog tulajdonosa vagyok, mely rendelkezik előagymarkolattal, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban lehet felhúzni a fegyvert, igaz egy kicsit valótlanná válik így a fegyver használata, de ezáltal úgy működik, mint félautomata fegyver. Én 25K-ért vettem a 44-es bázisban, ajánlom midnenkinek a boltot, mert hozzáértő, segítőkész eladók dolgoznak ott, és könnyen megközelíthető!
44-es BÁZIS [link]
Bp. IX.ker Mester u. 44.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azóta már sikerült eljutnunk egy játékra, mai felejthetetlen élmény volt! Ahogy elnézem mindenki olcsón keres vmi jó fajta fegyvert.. na már most: az ilyne 10k-s kínai elektromos (AEG) cuccokat nem nagyon ajánlom, ahogy hallottam azokból össz-vissz a CYMA MP5-öse használható (amiből egyet én is vettem annó még Vaterán). A gond velük az, hogy kicsi a lőtávjuk, és nme épp vmi erősek (56m/s), amivel egy karton papírt sem visznek át! Ez azért van, mert általában egy Tokyo Marui BOYS verziós gearbox található bennük, amik még kis gyerekekre van szabva. Én ezért első fegyvernek mindenképp vmi rugós (spring) fegyvert ajánlanék. Kézifegyverek 8-10K-ban hozzáférhetők, méghozzá olyanok, maik márkásak (Tokyo Marui, UHC, H&K), amik már nagyjából 70-80m/s-es tűzerővel és HOP-UP rendszerrel vannak szerelve, így ezekkel a cuccokkal már nem 20-25 méterre, hanem 40méterre lehet lövöldözni és a kartont is átviszik. Kicsit drágábban vannak a gépkarabélyok, amiket minden lövés előtt ugyanúgy fel kell húzni, de ezek már 80-90m/s.es tűzerővel rendelkeznek.