Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arhel

senior tag

Hali az összes Airsoftosnak! :)

Én a heverokkal nem rég (azaz tavaly télen) estünk bele ebbe a játékba :B Azóta már sikerült eljutnunk egy játékra, mai felejthetetlen élmény volt! Ahogy elnézem mindenki olcsón keres vmi jó fajta fegyvert.. na már most: az ilyne 10k-s kínai elektromos (AEG) cuccokat nem nagyon ajánlom, ahogy hallottam azokból össz-vissz a CYMA MP5-öse használható (amiből egyet én is vettem annó még Vaterán). A gond velük az, hogy kicsi a lőtávjuk, és nme épp vmi erősek (56m/s), amivel egy karton papírt sem visznek át! Ez azért van, mert általában egy Tokyo Marui BOYS verziós gearbox található bennük, amik még kis gyerekekre van szabva. Én ezért első fegyvernek mindenképp vmi rugós (spring) fegyvert ajánlanék. Kézifegyverek 8-10K-ban hozzáférhetők, méghozzá olyanok, maik márkásak (Tokyo Marui, UHC, H&K), amik már nagyjából 70-80m/s-es tűzerővel és HOP-UP rendszerrel vannak szerelve, így ezekkel a cuccokkal már nem 20-25 méterre, hanem 40méterre lehet lövöldözni és a kartont is átviszik. Kicsit drágábban vannak a gépkarabélyok, amiket minden lövés előtt ugyanúgy fel kell húzni, de ezek már 80-90m/s.es tűzerővel rendelkeznek.
    Én egy Tokyo Maruai M16A1 fegyver boldog tulajdonosa vagyok, mely rendelkezik előagymarkolattal, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban lehet felhúzni a fegyvert, igaz egy kicsit valótlanná válik így a fegyver használata, de ezáltal úgy működik, mint félautomata fegyver. Én 25K-ért vettem a 44-es bázisban, ajánlom midnenkinek a boltot, mert hozzáértő, segítőkész eladók dolgoznak ott, és könnyen megközelíthető! :)

44-es BÁZIS [link]

Bp. IX.ker Mester u. 44.

Új hozzászólás Aktív témák