- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Maszk nem kötelező, egyéni skill. Én anélkül nyomom, nem röhögök az ellen képébe és nem fér a fogaimhoz, a szemcsim sem párásodik.
Nem tudom, sajnos rossz tapasztalatokkal lehet rávenni valakit, van így. Viszont a MASZ is kiköti, hogy a fejlövés kerülendő minden olyan esetben, ahol van más cél. Házban például én is derék környékére célzok. Vannak azonban kevésbbé érett, rutinos, jó lelkülettel megáldott játékosok.
Házban egy szál Cyma pisztollyal voltam benn, a vele adott egy szem tárat 3× táraztam be 13 lőszerrel, 5 ellenből (TM Mp5, M3 Super) 3-at szedtem ki vele, mire kilőttek. Nem mindig a fegyveren múlik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen, az ilyen fps-csavarok letisztázására vannak, akik kezdeményeznek olyasmit, hogy a fegyókat bemérni... Hivatalosan... Erre is van pro és kontra, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.
Én azonban inkább maradok egy M110 minőségi komplett tuningnál és ha elbírja még, akkor egy precíziós csőnél. Ha tetszik így és szeretném a red dotot egy komolyabb távcsőre (és nagyobb fps-re) cserélni, muszáj lesz venni egy kiegészítő oldalfegyvert 20 méterig...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom, sajnos rossz tapasztalatokkal lehet rávenni valakit, van így. Viszont a MASZ is kiköti, hogy a fejlövés kerülendő minden olyan esetben, ahol van más cél. Házban például én is derék környékére célzok. Vannak azonban kevésbbé érett, rutinos, jó lelkülettel megáldott játékosok.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)