Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefehu
tag
Nekem volt már CA MP5A2-őm taktikai lámpával. Masszív fegyver sok fémmel, és az ereje is nagyobb gyárilag (310 FPS), mint a Maruinak (270 FPS). A gearboxban acél fogaskerekek vannak, és eleve strapabíróbb a szerkezete. A Marui állítólag mégis precízebb. A CA-t nem nagyon szokták tuningolni. Szerintem akkor jó választás, ha nem akarod tuningolni a fegyvered. Annyi negatív tapasztalatom van vele, hogy a lőszeradagolással gondok voltak. Állítólag meg kell szilikonozni a tárat, és utána redensen fog adagolni. Alapból hi-cap tárat adnak hozzá. Töltőpálca nem jár a fegyverhez, csak tisztítópálca.
Még annyi személyes vélemény, hogy én nem vagyok kibékülve az Mp5 irányzékával, a hop-up állításával, és a Ver. 2-es gearbox-al. Nem rossz, de létezik jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- EAFC 26
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs