- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefehu
tag
Vadiúj TASCO 3-9x56E szálkreresztmegvilágításos céltávcsövek szerelékkel eldóak. A távcsövek nagyítását lehet változtatni 3x-ostól 9x-esig, a nagyobb lencséjének az átmérője 56mm. A szerelékkel 20mm-es sínre lehet felszerelni. Váza fém, a piros színű szálkeresztmegvilágítást 11 fokozatban lehet változtatni. Nem párásodik, és jár hozzá védőkupak is, és van benne elem.
Ára: 8k (ez fix ár, így is jóval a bolti ár alatt van)
Postázás megoldható.
Érdeklődi: privátbanAcer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
TM AK-47-ból házilag átalakított AK-m eladó. Eredeti orosz AKM faszettel, irányzékkal, acél kompenzátorral, orosz szíjjal. M120-as HurricanE tuning kit van benne, 400 FPS feletti a csőtorkolati energiája, és nagyon pontos. Összesen 4 játékon volt kint.
Ára: dobozával, gyári tárral: 90k. Ha kell hozzá akksi, töltő, kisütő olcsón adom hozzá azokat is. Képek találhatóak róla:
[link]
Érdeklődni: PM, mail
[Szerkesztve]Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
Egy ideig abba kell hagynom az airsoftot, ezért eladóak a fegyvereim:
-1 TM AK-47-ből átalakított AKM eredeti orosz AKM fával, eredeti orosz géppuskairányzékkal, és orosz szíjjal. M120-as HurricanE full tuning kit van benne, 70m-re lévő embert lazán ki lehet szedni vele. 2 kis vidéki játékon volt eddig, lövést még nem kapott. Aminek feketének kell lennie, az le van fújva feketére. Képek: [link]
Ára: fix 100.000.- úgy, ahogy leírtam, vagy lehet alkudozni, ha esetleg AKM fa helyett Marui műanyag AK tuskészlet is jó, vagy esetleg AK-74 műanyag.
-HFC VSR-11 gázos sniper
Nagyon erős, nagyon pontos. Green Gas-al biztosan 400 FPS felett tol, főleg ebben a hőségben. Több benne a fém, és jobb a súlyelosztása, mint a Marui VSR-10-nek.
Játékban nem volt, de ezt használtam a szegedi versenyen, illetve megfogdosták egy bemutatón.
Jár hozzá leírás, 500 BB, és 1 BB gyorstöltő.
Ára: fix 44.000.- csupaszon, vagy 60.000.- TASCO 3-9x56E szálkeresztmegvilágításos távcsővel, szerelékkel, és Marui VSR-10 mount base-el.
[link]
-HFC Glock 17 fém szános vadiúj pisztoly
25 BB-s fém tára van, gázos, GBB-s (lövésnél a szán hátrasiklik), félautomata, állítható hop-upos, 300 FPS erős, nagyon pontos.
-
kefehu
tag
válasz macilaci78 #493 üzenetére
Hi!
Vettél már AUG-ot?
Tudok most egy TM AUG-ot nagyon komoly M120-as tuniggal, szinte minden ki van cserélve a belsejében tuning cuccra. Szinte új a cucc, nem rég érkezett, és azóta csak 2 kis helyi játékon volt. 70k lenne a vége, szólj gyorsan, ha érdekel, mert sztem ennyiért hamar el fog menni.Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
Nagyon leült a topik.
GBB-ről jut eszembe, van egy eladó vadi új 1,1 kg-os Beretta M190 Special Force-om 27k-ért.
Link a fegyóról:[link]
Jah, meg voltam ma reggel Kecskeméten játszani, d.u. meg a debreceni játékra néztem ki; jó volt nagyon mindkettőAcer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
Igen, springes ''mesterlövész'' puska.
OFF:láttam a képeket, amik a most hétvégi játékon készültek. Jó lehetett, remélem, hogy majd én is csatlakozhatok. 90%, hogy június 10-én le tudnék rá menni. Pár dolgot írnál a terepről, meg a csapatról? Milyen épületek vannak, hányan vagytok, és nagyjából milyen fegyverekkel?
Köszi!Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
válasz Szekkancspet #402 üzenetére
Zoom-os távcsövet 10k-ért már egész jót tudsz venni.
Tuninghoz nagyon nem árt érteni a dologhoz, ha rosszul rakod össze, hamar eltönek dolgok a belső szerkezetében. Sauer 90 esetében meg főleg, mivel nem a legjobb minőségű anyagokból készült.Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
Én sem hallottam eddig sok jót a Sauer 90-esről.
Ha olcsón jó sniper puskát akarsz, ajánlom a HFC VSR-11-esemet: [link]
Most vettem, még nem volt játékon, és nem is lesz. Csak a szombaton lévő szegedi versenyen akarom használni lőlapok ellen. A verseny után szeretném eladni. Ez gázos, így nem kell költeni tuningra, alapból 400 FPS feletti az ereje, Green gázzal még több.Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
Nekem volt már CA MP5A2-őm taktikai lámpával. Masszív fegyver sok fémmel, és az ereje is nagyobb gyárilag (310 FPS), mint a Maruinak (270 FPS). A gearboxban acél fogaskerekek vannak, és eleve strapabíróbb a szerkezete. A Marui állítólag mégis precízebb. A CA-t nem nagyon szokták tuningolni. Szerintem akkor jó választás, ha nem akarod tuningolni a fegyvered. Annyi negatív tapasztalatom van vele, hogy a lőszeradagolással gondok voltak. Állítólag meg kell szilikonozni a tárat, és utána redensen fog adagolni. Alapból hi-cap tárat adnak hozzá. Töltőpálca nem jár a fegyverhez, csak tisztítópálca.
Még annyi személyes vélemény, hogy én nem vagyok kibékülve az Mp5 irányzékával, a hop-up állításával, és a Ver. 2-es gearbox-al. Nem rossz, de létezik jobb is.Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
válasz macilaci78 #326 üzenetére
Hi!
Távcsövet tudok szerezni, de VSR mount base az, ami hiányzik.
Megkaptam a privid, holnap válaszolok rá.Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
válasz macilaci78 #317 üzenetére
Hi!
Megjött ma egy HFC VSR-11-es, az M14-et meg holnap tácsővestől eladom. Igaz jól emlékszem, hogy nálatok valakinek Marui VSR-10-ese van távcsővel? Mert a szegedi versenyre ezzel mennék, de kölcsön kérnék mountot+távcsvet, ha akad.
Köszi!Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
Ma is jött egy M190-es Beretta. Itt van előttem, és ezen is lehet állítani a hop-upot. Nem olyan elegánsan, mint a HFC Glock-on, de lehet állítani, csak a szánt kell leszedni, és a külső csövet kiszedni. Ha egyszer találkozunk, majd megmutatom. Azt meg tudom, hogy egyik oldal sem írja. Én sem tudtam, amíg szét nem lett egy szedve.
Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
Önvédelmi célra tényleg jobb egy gázpisztoly. De azzal nem tudsz sörösdobozokra lövöldözni.
Ha olyan pisztolyt szeretnél, ami realisztikus, lehet vele lövöldözni, és még játékra is nagyon jó, akkor ajánlom a neked a HFC M190 Special Force full fém Berettát. 1,1 kg a fegyver, mindene fémből van, a szán pedig hátrarúg lövésnél. Az már van olyan erős, hogy közelről felsérti a bőrt, és betörő ilyesztésre is alkalmas (ha meghallja a fém szán csattanását, amikor hátrahúzod, nem fog kételkedni a fegyver valódiságában)
Itt tudod megvenni, ha érdekel:
[link]
(Vannak itt más (főleg minőségi) airsoft fegyverek is jó árban)
-
kefehu
tag
válasz macilaci78 #286 üzenetére
Hi!
Megpróbálok a héten felmenni arra a piacra, és a jobb fegyverekből venni párat. Ha kell nektek valami, veszek nektek is, és postán elküldöm szívesen. De személyesen is találkozhatunk, május 13-án a Szegedi I. Taktikai Csapatszituációs Hadijátékon. A csapatom indul a versenyen. És ti?Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
válasz macilaci78 #254 üzenetére
Köszöni szépen az M14 a dícséretet
Itt egy másik nyálcsorgatós fegyver, tegnap csináltam róla képeket:
[link]
Ez egy Marui AK-ból átalakított full fém/fa AKM. Majdnem a fele a külsejének éles AKM alkatrészekből van. Értéke kb. 150k (de inkább több)
Ha kell majd segítség olcsó AUG beszerzésében, szólj. Tudok bolti áron alul szerezni bármilyen AEG-et. De előtte nézz meg 1 AUG-ot. Nekem nem tetszik benne az, hogy sok benne a műanyag, meg csak kis akksi fér bele. Mondjuk bele megy 8 cellás kis akksi is, és ha NiMH-ből vannak a cellák, azok már bírják.Jah, meg amikor lőttem vele, nagyon nehezen tudtam egyes lövést lőni. Olyan az elsütő billentyűje, hogy ha éppen a megfelellő helyen van, akkor egyest lő, ha tovább húzod 1 picit, akkor sorozatot. De, ha épp pl. a 2 között van, akkor semmit. Pozítivuma a hosszú cső, és a ver 3 gearbox.Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
válasz macilaci78 #252 üzenetére
Szia!
Megyek természetesen a sniper's valley-ra, ki nem hagynám. Te jössz? Addig még kerül a fegyverbe még 1 kis tuning, meg a pontosságán is növelve lesz.
Azóta még szebb lett az M14, már valódi bükkfa tus van rajta
Itt van pár kép róla:
[link]Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
kefehu
tag
Hi!
Jól látom, hogy Kecskeméti vagy?
Én tervezem 1 játék szervezését Kecskeméten, de ott még nincs csapat. Eddig 1 emberről tudok, aki kecskeméti, és akar játszani. Ha te is jönnél, meg még kerítenénk 1 embert, az már 4, és annyi jó kezdésnek. Én benne vagyok az olcsó kategóriás játékban is, a 9k-s kínai fegyvertől a 180k-s marui sniper fegyverig nekem mindenem van.Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Tippmix
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest