- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amiga A500 - A régi barátnő
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
Reggelt!
Koszonom a segitseget! A tar volt a hunyo! Tisztitopalcaval megjarattam, utana, lepcsozetesen atporgettem BB-vel. Hangra gyorsabban kitolja.
Most jol etet! Most este eljatszom ezt a tobbi tarral is es akkor meglatjuk.15 ev utan megyek vissza jatszani. Tokre varom!
BTW brutal mennyit fejlodott a technika es hogy mennyire elerhetove valtak arban azok a dolgok amik 15 eve meg nyalanksagok voltak.
Hasznaltan vettem a Cyma platinum mk18 DD AEG-t 150EUR-ert. megerositett gearbox, preccso, mosfet (nem programozhato monjuk), nagyon jo kis motor, stb.
Full alu test, a tuzvaltokat, a fegyverszijrogzito, meg talan a tarkioldo az ami vas. Normalis vezetekezes es ez a gyorscseres rugo megoldas... Hat ez egy alom ahoz kepest mit jelentett anno egy szaros rugocsere!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Megújult a PROHARDVER!
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Videós, mozgóképes topik
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest