- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
üzenetére
Hm. Értem.

Szívesen ugranék bele valami olcsó fegyóba (cyma m14 v. jg g3) de már előre látom, hogy mennyit kell szopni velük, arról nem is beszélve, hogy mennyi pénzt rá kell áldozni, az egész belsőséget ki kell cserélni, ha szeretnél hozzászagolni másokhoz. Elektromos fegyverekbe én már nem igazán vagyok belezúgva, csak gáz meg hpa.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyilván az milyen menő, hogy visszatudok venni a nyomásból, cserélek bogyót, használhatom beltéren is.
Borzalmasan sokáig hpa ellenes voltam, de amióta megvan, azóta mindig azon gondolkodom, hogy miért nem ruháztam bele korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Élőszereplős rövidfilmet kapott a Resident Evil Requiem
- Napelem
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Borzalmasan sokáig hpa ellenes voltam, de amióta megvan, azóta mindig azon gondolkodom, hogy miért nem ruháztam bele korábban.