Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Kvaterner szégyen
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
üzenetére
Hm. Értem.

Szívesen ugranék bele valami olcsó fegyóba (cyma m14 v. jg g3) de már előre látom, hogy mennyit kell szopni velük, arról nem is beszélve, hogy mennyi pénzt rá kell áldozni, az egész belsőséget ki kell cserélni, ha szeretnél hozzászagolni másokhoz. Elektromos fegyverekbe én már nem igazán vagyok belezúgva, csak gáz meg hpa.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyilván az milyen menő, hogy visszatudok venni a nyomásból, cserélek bogyót, használhatom beltéren is.
Borzalmasan sokáig hpa ellenes voltam, de amióta megvan, azóta mindig azon gondolkodom, hogy miért nem ruháztam bele korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Borzalmasan sokáig hpa ellenes voltam, de amióta megvan, azóta mindig azon gondolkodom, hogy miért nem ruháztam bele korábban.