- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Coccolino_O #32142 üzenetére
700 GBP bő 300k HUF és nem tudom, hogy erre még jön-e áfa, de spedíció biztosan.
Ennyiből, de akár kevesebből nagyon csecse AEG-et lehet ennyiből építeni. Ha rendszerben gondolkodsz, akkor még olcsóbb egy AEG.
Green gas rendszer, hozzá 5 db midcap tár és mondjuk 20k BB, annak ellövéséhez hajtógáz.
Ugyanez CO2 vonalon.
Ugyanez HPA vonalon.
Ugyanez AEG vonalon.Aztán add hozzá a szervizköltséget 200k lövésre vetítve. Hop up gumi, sear-ek, gear-ek, tömítések, stb.
Nem azt vitatom, hogy a HPA az isten, de nekem messze nem ilyen egyértelmű, hogy új belépőként pénzügyileg a legjobb.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #32142 üzenetére
Ja hát már szerintem írtam, de ha egyszer meglépi az ember onnantól más út nem lesz... Annyi, hogy az mtw billet spartan fcuval jön, a forged premiummal. Bár kétlem hogy nálad kevés lenne, de a spartan kevésbé "gyors" kapcsolóval jön sajnos, nem lehet úgy pörgetni, a prémium fcu trigger board, na az más... De amit jóízűen egy sima triggerrel ki lehet húzni azt mindkettő bírja, a blade triggerekkel derult ki hogy valamikor a múltban kapcsolót csereltek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest