- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
petymeg
üzenetére
Ilyenből kettő is van, mindkettő hulladék volt dobozból kivéve
a végén lévő pöcök amit fogsz egy két tár után kicsavarta magát, lehetett beragasztani, a kar maga tört az egyikben, rendeltem másikat és addig szetszedtem a torottet. Hát... A kuplung gyak nem működik dísznek van, ezáltal belátható időn belül szanaszét hajtogatta az adagoló lapatokat, nyilván belül is olyan... az eredeti nyilván drágább jóval [link] de tud annyival többet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a végén lévő pöcök amit fogsz egy két tár után kicsavarta magát, lehetett beragasztani, a kar maga tört az egyikben, rendeltem másikat és addig szetszedtem a torottet. Hát... A kuplung gyak nem működik dísznek van, ezáltal belátható időn belül szanaszét hajtogatta az adagoló lapatokat, nyilván belül is olyan... az eredeti nyilván drágább jóval