Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
jozsi252
üzenetére
Én merev tokokat preferálom, jobban védi a fegyvert, de egy szövettokba jobban lehet pakolni és az is párnázott. A varrások, főleg a pántoknál a kritikus helyek, esetleg a cipzár.
Én mellénypárti vagyok. Chest rig hátul nyitott, üres, minden súlyt előre pakolsz, mint egy terhes asszony... Mellényen hátul mehet az ivózsák, derékrészen elérhető helyen tartalék BB, csoki, stb. És ez is a mellényen keresztül a válladra vezeti a súlyt kompenzálva az elöl lévőket.
Viccen kívül az olcsó horvát mellény kiváló elosztású: elöl cipzár, két oldalt 3-3 tártartó zseb, belül 1-1 nagyobb zseb, felettük egy-egy kisebb zseb, hátul egy nagyobb zseb, övbújtató, övre pisztolytok és tártartó, tárdobáló.
Molle rendszerű mellényt használok, arra olyan zsebeket fűzök fel, amilyeneket akarok.
M4-ed van, nagyon elterjedt hozzá minden kiegészítő és ezekhez a ruházat. Nagy választékból csemegézhetsz.A játékstílustól is sok függ. Bokorban mászva, alatta kúszva más, mint egy CQB, vagy speed soft.
A 7 db midcap is bőven elég. Gyakorlatilag két tártöltés között van vagy 900 lövésed, tölteni meg visszaállón, vagy játékok közti szünetben szokás.
Mondjuk, nekem is van tucatnyi midcap táram, amikor mindet megtöltve vittem egy egész napos assault játékra, a felét sem lőttem el. Két tucat shell az M3 springes shotiba is bőven sok hosszabb meccsre is.Nagy kapacitású tártöltőből a Marui a király. Aki többfélét is próbált már, az a többit szidja. Ráadásul M4-tárforma, így nem is lóg ki a tárak sorából.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Care Refresh biztosítással
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett +táska +USB töltő
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest