Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz jozsi252 #32052 üzenetére

Én merev tokokat preferálom, jobban védi a fegyvert, de egy szövettokba jobban lehet pakolni és az is párnázott. A varrások, főleg a pántoknál a kritikus helyek, esetleg a cipzár.

Én mellénypárti vagyok. Chest rig hátul nyitott, üres, minden súlyt előre pakolsz, mint egy terhes asszony... Mellényen hátul mehet az ivózsák, derékrészen elérhető helyen tartalék BB, csoki, stb. És ez is a mellényen keresztül a válladra vezeti a súlyt kompenzálva az elöl lévőket.

Viccen kívül az olcsó horvát mellény kiváló elosztású: elöl cipzár, két oldalt 3-3 tártartó zseb, belül 1-1 nagyobb zseb, felettük egy-egy kisebb zseb, hátul egy nagyobb zseb, övbújtató, övre pisztolytok és tártartó, tárdobáló.
    Molle rendszerű mellényt használok, arra olyan zsebeket fűzök fel, amilyeneket akarok.
    M4-ed van, nagyon elterjedt hozzá minden kiegészítő és ezekhez a ruházat. Nagy választékból csemegézhetsz.

A játékstílustól is sok függ. Bokorban mászva, alatta kúszva más, mint egy CQB, vagy speed soft.
    A 7 db midcap is bőven elég. Gyakorlatilag két tártöltés között van vagy 900 lövésed, tölteni meg visszaállón, vagy játékok közti szünetben szokás.
    Mondjuk, nekem is van tucatnyi midcap táram, amikor mindet megtöltve vittem egy egész napos assault játékra, a felét sem lőttem el. Két tucat shell az M3 springes shotiba is bőven sok hosszabb meccsre is.

Nagy kapacitású tártöltőből a Marui a király. Aki többfélét is próbált már, az a többit szidja. Ráadásul M4-tárforma, így nem is lóg ki a tárak sorából.

Új hozzászólás Aktív témák