Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #31470 üzenetére
Szeletelni lehet, tűzzel szeletelni nem, de az meg baromság is, egy oly a pályán ahol szögről szögre mozogsz mert konkrétan sarkok vannak a sarkok mögött egyből, akkor konkrétan tűzzel mozogsz csak? Abban mi a milsim? :D arra is van hely, ugy hívják hogy barlang. Ott aztán amíg semiben vagy azt húzol amit akarsz. Bármit. Vagy akármit. Ha lepörgetsz 40 rpst minden sarkon szeme nem rebben senkinek
Egyébként tőlem simán lehetne tűzzel szeletelni, de akkor én is
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest