Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
macilaci78 #30712 üzenetére
Aaaaztaminnn'enit
Hálásan köszönöm az időd, és energiád...
Igen FPV drónozok, "f@sza" töltő van "készleten", az aksi linkért hálás vagyok.
Ahogy láttam ez valami átalakított holmi ami hozzánk került, mert XT60 akksi csati van ráforrasztva...Előélet itt jön képbe...:
Egy barátomtól kapta a maszkot és a puskát a fiam...de ő még csak fckn 8éves
(Nyilván ezért is kapta aksi nélkül, és erre fel is hívta a haver a figyelmem)
De mivel "aji", így illetlenségnek tartottam ilyen kérdésekkel bombázni, hogy milyen régi, mit csinált vele...stb..stb...Főleg, hogy ő tul.kép. "játék puskának" adta a gyereknek, mint tárgyat, csak nekem elmondta, hogy valójában ha aksit rakok bele, működni is fog később...BIO golyó jó ötlet, szeretem védeni a természetet, sokszor az erdőből a saját vllamon viszem ha a gyökér által kirakott sittes zsákot
(=Mert hogy szinte erdőben lakunk)
Gyorstőltőből nincsenek különböző tárakhoz különböző típusok?
Bármelyiket megveszem, ami megtetszik mindegyiket tudom használni?És egy utolsó de talán legfontosabb kér(d)és..:
Tudtok ajánlani pesten vagy környéként(főleg az északi régióban-Dunakeszi-Vác-)
olyan embert, üzletet,-szervízt, ahol átnéznék ezt a gépet, és bátran otthagyhatom, épp eléggé türelmesek egy kezdővel..stb..stb...
Magyarul, hogy ne vegye el egyből a kedvem egy morcos türelmetlen valaki az egésztől...
Mert akarat, és szándék van. olvasok utána amit tudok, de nyilván kő tudatlanul azt sem tudja az ember mire keressen rá...
Persze látom, apránként alakulnak az info morzsák, egyik a másikból...
Ha reklámnak minősül, természetesen egy pár sorosnak örülnék privátban is...És köszönöm mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest